Microsoft: žmonės greitai išmoksta naudotis Windows 8 (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sigitas.lk 2013-02-07 12:37
Sitas palyginimas man kazkaip primine pazinti su apple kompu kur grozis ima virsu, pries visa kita
Simplicity 2013-02-07 12:42
C'mon, Windows 7 iš principo nesiskiria nuo Windows 95 Windows 8 nuo 7 skiriasi tik tuo, kad Start mygtuką iš įrankių juostos išėmė. Nepagalvojo prieš išimdami, kad pasaulis sugrius p.s. Pensininkai, kuriuos išmokiau dirbti kompiuteriu, zyzia šimtąkart mažiau nei šiuolaikinis išlepęs jaunimas.
braske 2013-02-07 12:44
toliau atsirado xp ir ka visi dare visa grazia aplinka atjunginejo is sake mums klasikines per akis ir nafik taip isdarke win 98 buvo tokie super o cia sushiko viska o dabar prisiminkit kada paskutini karta jus ant xp atjunginejot xp tema ? ogi jau bilia kaip senai kodel o gi todel kad ir pc pagreitejo ir jus pripratot ir viskas super o kad microsoftas galvoja siek tiek toliau nei metais atgal tai nera blogai pagalvokit is tu paciu programeriu puses jiems reikia kurti aplikacijas win paskui win rt paskui kokiam ios androidui ir t.t. o ka ne paprasciau jei ant win reiktu kurti tik rt stailo kad eitu ir ant pc ir ant plansheciu ? kalbant apie linuxus , unixus galiu pasakyti taip mamytems kurios skaito tik meila ir paskaito koki delfi jie tinka mano poreikiai kur kas didesni serveriams jie taip pat tinka tik be grafines aplinkos as pvz ir serverinius pc 50/50 naudoju kai kur win kai kur linuxiukus ir ka ? man darbui visalaik buvo ir bus geriausia win ir ie
Paprastas_zmogus 2013-02-07 12:46
Čia turbūt turėjai omeny interfeiso skirtumus tarp W95 ir W7? Jei taip, tada aš tau turiu klausimą: o kuo tai blogai? Ir prie ko čia "išlepęs" jaunimas? Tai jau vartotojas nebeturi teisės kritikuoti produkto, kurį vartoja?
Windas 2013-02-07 12:52
vnz pc naudojuos virsh 15m jau.. kiek darbo reikalais kiek tiek pramogoms.. darbas su IT tai praejas ir Mac,PC taip pat pradejas ir os visas.. na gal tik nevisas linux dustrubcijas... ka ash galiu pasakyti tik buvo greita galimybe gauti Win8 nemokamai ash pasidariau - na nors 1x gyvenime reik tureti legalu windowsa:D nzn visi gasdino zaidimai neveiks (geimeris esu tad man tai aktuoalu) .... jau naudojuos kaip 3~4men problemos neturejau su nei vienu zaidimu.... driveriai.. irgi be problemu.. greitis.. p.s. sry bet tikrai greiciau win8 veikia.. mano vienas laptas net su linux daug blogiau veik nei su win8. Tad pasiimiau ir antrus win8 licenzija kitam pc vnz metro ta ju.. netrukdo man nei kiek.. isku noretusi tureti lietimui jautru monika bet deja.. tad vien su pele man patogu net labai tai ka kalbeti jei dar butu monitorius? kitaip sakant - KAIFUOCIAU zyzia bumbeklis ar vaikelis koks kuris nieko neishmano.. Cia tas pat kas geriau windows ar linuksai.... tik tikras kvailys gali sakyt kad del desktopo sasajos linux geriau.. deja zmones ziurekit ka shnekat... nebandykit pasirodyt ishskirtiniai nes dazniausiai atrodote tik durnai.. kiekvienas dalykas turi savo paskirti ir manau windowsai tikrai gerai atlieka savo pareiga kaip OS.. linuxai kolkas bent jau tik kaip servai ar seip small controlerius su ju pagalba kurt. Aisku patikslinu.. jei tureciau win7 legalius ir ar pirkciau win8? Ne... bet jei siulitu pirkti pc ir klaustu koki os win7 ar win8 imciau 8 aisku as dazniausiai imu su linuxais ir paskui piratas tampu
braske 2013-02-07 12:52
o kai windai pirma kart pasileidinejo ziurejai gal 15 - 20 sec paaiskinima kur ka galima issikviesti ten buvo special for you
Paprastas_zmogus 2013-02-07 13:07
O aš gal pas draugą nuėjęs norėjau tik kompu pasinaudoti ir jokio paaiškinimo nemačiau. Ir išvis jei jau net bazinėms funkcijoms reikia video paaiškinimo, tai jau ženklas, kad tikrai kažkas netaip...
Windas 2013-02-07 13:10
na manau yra zmones kurie skundziasi viskuom.. t.y. gyvenime, lovoje su antra puse mat ir pc pasaulyje jie yra nepatenkinti na ka uzjauskime juos
braske 2013-02-07 13:11
jei tau reikia tik baziniu funkciju t.y. video perziura ir internetas tai tau net is metro iseiti nereikia
braske 2013-02-07 13:14
kazkas kalbejo kad alia metro stailas tai ioso padidintos ikonkes o ar tas zmogus pamaste pas ka tos ikonos pirma kart pasirode ir paskui visi tik didinti pradejo pas ka atsirado pirmi lagai su X kad uzdaryt galima ji butu ir panasiai
Paprastas_zmogus 2013-02-07 13:21
Pagal tokį mąstymą, nieku gyvu negalima sukritikuoti jokio produkto. Net ir pelnytai...
infoguru 2013-02-07 13:23
Cha cha cha... Gudriu matai pasirodysi galvojai. Neišdėgė. Negalvok kad ten blondinės susirinkę sėdėjo. Šitas "Forget" triukas deja neveikė nei perkrovus kompą, nei neperkrovus. Disconnect padarai, atsijungia. Connect padarai - prisijungia neprašydamas slaptažodžio. Wifi tinklas nedingtsa nors tu ką. Kaip kitaip tinklą išmesti deja neradome. Gal ir yra kur bet taip subinėn atsiprašant kur užgrūsta, kad velnias koją išsisuktų. And Ubuntu atėjai, Network/Wireless/Delete ir baigtas kriukis. Paprasta ir aišku. Ir devices išjunginėjome, ir per regedit ieškojome - nulis emocijų. Disconnect -Connect veikia toliau laimingas ant tavo accounto be jokių slaptažodžių - naudokit kas norit. Vaikinai pasiėmė planšetus su Android viskas veikė normaliai vien su Connect-Disconnect, išsitraukė Win7 - viskas veikė normaliai.
Sigitas.lk 2013-02-07 13:30
Na jau tik nereikia isizeisti sitaip ir pradet purvais drapstytis lyg tavo mylima moteri izeides buciau taip taip, su manim kazkas negerai, o mac'ai su savo OS patys populiariausi kompai tokia lengviausiai perprantama OS kad tik iskart visa grupe zmoniu dairosi kaip cia i windowsus persijungt (realus faktas) O del windows 8 na tai perdaug jau tu cia ieskai uzpakaly smegenu. Paimkim pradedanti kompiuteriu naudotis zmogu. Jam ar windows 8, ar windows 7 vistiek reiks paaiskint viska, kaip naudotis (pvz tevai, seneliai). O jei ir pripratusiam zmogui prie win7, tai tas persiorientavimas tik pirma kart prisedus, tai kame problema? Ar tu besmegenis toks, kad penkta kart prisedes prie win 8 vel turesi mokytis naudotis is naujo?
Paprastas_zmogus 2013-02-07 13:35
Nei įsižeidžiau, nei purvo mečiau tavo adresu. Tiesiog pasakiau elementarų dalyką: Mac OS yra labai paprasta ir lengvai perprantama, o jei ji tau buvo per sunki, tai gal kažkas su tavim negerai... O apie Windows 8 aš jau viską pasakiau. Ir manau labai aiškiai. Sakiau, kad patogi sistema, bet neintuityvi. Skaityk dar kartą, jei dar nesupratai, ką norėjau pasakyt.
Arthuras 2013-02-07 13:37
Bet aš tikrinau ir man suveikė Paspaudi forget this network, atjungia, norint prisijungt prašo slaptažodžio. Legalūs Windows?..
Creatium 2013-02-07 13:39
Bandau jau virš mėnesio tuos Windowsus 8, savo laptope, kaip virtualią OS. Niekaip nepriprantu. Ir taip pat niekaip nesugebu suprasti kam yra skirta Metro (jos taip vadinti negalima, bet lai būna) sąsaja PC. Suprantu kam jinai skirta tabletuose, bet kam paprastame staliniame kompe, kuris neturi liečiamo ekrano? Paaiškink jūs man, "durnam vaikui, viskuo nepatenkintam neišprusėliui, naujovių nepriimančiam senukui" (kaip ten bando kai kurie kitus vadinti). Apie papildomų programų patogumą nekalbu. Kaip Skype naudotis dirbant prie Desktop, nesuprantu. Kaip programą realiai uždaryti (na tą, appsą) - irgi nesuprantu; kodėl neveikia escape mygtukas? Kam skirtas lango paėmimas už viršaus ir jo tampymas irgi nesuprantu. Kam skirtas nustatymų dubliavimas taip pat. Kam skirtas tų pačių programų dubliavimas (galima 2 skype įsirašyti) - taip pat. Tai jūs man paaiškinkit kur čia OS gerumas? Visa kita man patinka: labiau į minimalistinį stilių nešanti tema, gražios ikonos (tų metro appsų). Bet tik tiek. Atrodymo, ne naudojimosi prasme. Ir su Mac OS X čia lyginti nėra ko. Matyt šioje vietoje suveikia ne kartą matytų video, kur sūnūs davė savo tėvams išbandyti naujus Windowsus. Sėdi, žiūri ir nesupranta, kaip į tą Metro patekti (juk start mygtuko nėra).
infoguru 2013-02-07 14:22
Manau, kad legalūs. O kur tu tikrinai ir prie kokio Wifi? Nes ten ne visiškai tradicinis Wifi. Prisijungimas per Browseri. Nemanau, kad prisijungimas ten problema, nes Win7 ir Android sėkmingai atsijungia, o štai W8 tą sesiją kai įsirašė - niekaip nėjo ištrinti. Wi Fi tinklo panaikinti irgi nėjo (a.k.a delete). 3 kompus taip pakabinom - niekaip nėjo atsijungti.
Petriukas 2013-02-07 14:28
gal kas nors pataisys antraste?
infoguru 2013-02-07 14:30
Šaunuolis. Pastabus. Pataisykite. Tik prašau be anglizmų - "Mažasminkštas" Ir iš viso esmė čia ne ar įmanoma išmokti naudotis W8. Atsakymas būtų taip - įmanoma, tačiau klausimas visgi ar toks patobulinimas buvo reikalingas ar jis tikrai efektyvesnis ir naudingesnis. Mano nuomone - Ne. Nes kaip jau anksčiau minėjo jis bereikalingai dubliuoja settingus, programas ir kt. ir įneša daugiau sumaišties negu aiškumo.
1hitkillhack 2013-02-07 14:41
Manau, kad nesiskundzia tik tie kurie pradejo ka tik naudotis pc ir langinemis... ir nesupranta, kad tikslui pasiekti geriau yra paspausti 2 kartus, nei 10. Cia kaip kazkada sakiau... prie kiekvieno "sudo" priprantama nezinant kaip gali buti buti gerai is tikruju... Esme ta, kad ne visos naujoves yra geros... o ypatingai is monopolininku... jie kisa ka nori, ekspermentuoja, traukia kuo daugiau pinigu... Man dabar juokinga, kai kisa tuos pardavimus, kurie is esmes nieko nereiskia. Jeigu sitie win nelips namu gyventojams, ju laukia win vista likimas.