Microsoft: žmonės greitai išmoksta naudotis Windows 8 (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Epsilon 2013-02-07 14:43
Nebėra naudos iš desktopo? Tai kaip tik aš ten sėdžiu ir visas darbas vyksta ten. Metro sąsaja - tarsi didelis start mygtukas ir tiek. Pasiekti gaištamas laikas? Vau, įsijungus kompą reiks paspaust NET vieną mygtuką... Ir prieš akis viskas. Reikia dar ką pasileist, klik - metro, ir susirandi ko nori. Nori kažką greit padaryt - nelendi į desktopą ir pačioj metro susitvarkai. Įpratau, ir prie win7 prisėdus man jau nepatogu...
Windas 2013-02-07 15:08
Win8 privalumai: Greiciau veik nei kitos buvusios modernios windows OS Padare greita paieska aplikaciju primenancia linux GNOME3 kas man pvz tai labai patogu nes daugiau keyboard dirbu nei mouse BOOT langas perdarytas gerai ir tikrai greiciau veik nei kiti ishvis Galima naudotis patogiai kiek prisilietimams jautriu ekranu kiek standartiniu pele, klavietura budu Migracijos nuo win7 iki win8 kad iprasciau prireike... jei valandom tai apie 10h tada ipratau tikrai gerai ir viskas aisku buvo. Problemu dar nesusiduriau kad kas neveiktu is pacio OS puses nebent programu kalte gali buti bet net ir su tuom susidurias nebuvau. Dazniausiai mano Desktopas buna perkrautas iconom folderiais doc'ais, tad po prisiloginimo tam tikras aplikacijas ash galiu lb greit pasiekti ish metro neinant i desktopa kas ant kitu WinOS buvo problematiska nes kol pasileisdavo ir uzkraudavo desktopas uztrukdavo. Dalinai nemokama nes kas turejo smegenu ir noro galejo gauti nemokamai licenzija Windows 8 tad kainos atzvilgiu ji net pigesne nors palyginus pinigu verte dabar mazesne nei tuo metu kai pasirode Windows 7. Grazesne? Tikrai taip Metro aplikacijos nepatinka? pabandykit teamview naudotis, camera laptopo, bei kitas programelias pamatysit tikrai patogiau kaip fullscreen pilnymoje viskas buna MS Store yra kur ir zaidimu ir kitokiu idomiu aplikaciju gali gauti greit patogiai ir nemokamai vnz netesiu sarasho dabar visus windows 8 privalumus atimu ish windows 7 Win7-Win8= gaunu minusa... bet zmonems kurie turi mentaliteto problemu del isisavinimo nauju dalyku na darykit ABS(Win7-Win8)
Arthuras 2013-02-07 15:11
Bandžiau namie, atsijungti nuo įprasto routerio. Galėsiu pabandyt ir universitete, bet nemanau, kad kažkas bus kitaip.
1hitkillhack 2013-02-07 15:47
Panasiai, kaip as tau duociau dvirati, kuri reikia minti rankomis ir vairuoti kojomis... Aisku, pas ka mentalitetas siekia dangu, prisitaikys ir puikiai mins rankomis ir aiskins "kokie puikus visi privalumai", kurie kitiems gal but bus niekiniai.
ashirviskas 2013-02-07 16:10
Ne apie tai jis kalba. sakykim prisijungi prie password neapsaugoto tinklo, atsidarai bet kokį puslapį našryklėj ir tave iškart meta į prisijungimo puslapį, kad galėtum internetu nadotis. Matosi, kad tokių dalykų žmogus nematęs tai čia ir aiškina, kaip per 5 min galima viską padaryt...
Simplicity 2013-02-07 16:26
Koks dar netradicinis wi-fi? Sugalvojot kokį naują apsaugos standartą ir jį sėkmingai įgyvendinot Win8 aplinkoj? Vis dėlto, jei turit atvirą neapsaugotą kompiuterių tinklą, o prisijungimui prie interneto naudojate prisijungimo vardus ir slaptažodžius, tai gal problema naršyklėj ir cookiuose?
infoguru 2013-02-07 23:10
Deja ne. Apie cookius iš pat pradžių pagalvojome. Ir jei būtų cookiai - veiktų tik vienoje naršyklėje, o čia veikė visose nepriklausomai iš kurios prisijungei.
werafonas 2013-02-08 01:53
Gal tiesiog sistemos klaida, nesuderinamumas ar dar kas. Kiek man kartų reikėjo, "forget this network" visada padėdavo. O kito kažkur nuslėpto būdo įtariu ir nėra, nes Artūro minėtas (kuriam rasti taip pat 5 min užtrukau) būdas ir yra pagrindinis ir (mano nuomone) vienintelis. Žinoma neskaitant system restore. P.s. prie to pačio paminėsiu, jog nepatinka tas wifi tinklų pasirinkimas, nes tuo metu užsidengia visa dešinė ekrano pusė: nesimato laikrodžio, wifi ikonos ir pan. Todėl atsitiktinai paspaudus (pvz norint pakeisti garso nustatymus) reikia būtinai pelės žymeklį perkelti kažkur kitur spustelėti ir tik po to grįžus vėl spausti, kur reikėjo.
Tommis 2013-02-08 01:58
Ar tik nebus taip, kad be reikalo jūs tuos savo kompus kankinat? Gal serveris, prie kurio jungiatės, prisimena, kuriems kompams galima jungtis ir juos automatiškai prijungia? O ir į „windows credentials“ akį užmeskit, gal ten kokia šiukšlytė užsiliko. Apie Win8: pabandykit paleist bet kokią programą administratoriaus teisėmis - iš kart taps aišku, ko toji „metro“ verta Be metro win8 niekuo nesiskiria nuo win7 (startas greitesnis tik „hybrid sleep'o“ ir daugelio procesų užvėlinimo po starto dėka; pabandykit iškart po win užsikrovimo paleist kokią nors sunkiasvorę programą ir patikrint, kurioj OS ji pasileis greičiau). Win8 paranki tik microsoft'ui, todėl ir kiša tokius pinigus į jų populiarinimą. Ir visada atsiranda „modernių“ žmogelių, manančių, kad „jei nauja, tai ir geresnė“, ir, žinoma, nesibodinčių kitaip manančius tinginiais ir tamsuoliais apšaukt. O bet tačiau - visokių yra, visokių ir reikia
PrefixS 2013-02-22 18:03
Man asmeniškai Windows 8 yra geriausia iki šiol sukūrta operacinė sistema. Patogi, graži, greita, paprasta. Gaila jog atsiranda žmonių kurie tik dėl start mygtuko nebuvimo ją peikia, manau jo ir nereikia viskas ir taip puiku aš jo net nepasigedau.