„Surface Pro“ prieinama vieta nėra jau tokia bloga, kaip kad „Apple MacBook Air“  (25)

Tenka pripažinti, kad plašetinių kompiuterių mėgėjai buvo sukrėsti, kai įsigiję programinės įrangos giganto „Microsoft“ „Surface RT“ įrenginį sužinojo, jog gana daug vietos užima programinė įranga. Visi su tuo sutinka, bet situacija su „Surface Pro“ visgi yra kiek kitokia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia dėl to, jog „Surface Pro“ nėra tikras planšetinis kompiuteris, apie kurį galvoja paprastas vartotojas. Tai nėra tas daiktas, kurį varo vos kelis GB „sveriančios“ „Google Android“ ar „Apple iOS“ operacinės sistemos. Jos pagrindas – visavertė „Windows 8“ OS ir visaverčiai priedai.

Neveltui buvo iškelta mintis, jog „Surface Pro“, pridėjus ir galimą įsigyti klaviatūrą, reikėtų lyginti su ypač lengvu „Apple“ nešiojamuoju „MacBook Air“. O kaip parodė tyrimas, prieinama vieta vartotojui nėra jau tokia bloga „Surface Pro“ atveju, jei lygintume su „Apple iPad“.

Štai galimas „Surface Pro“ variantas, turintis 128GB vietos, vartotojui pateikia viso labo tik 89,7GB. Visgi „Microsoft“ paliko galimybę gana daug vietos užimantį „atkūrimo vaizdinį“ įsikelti į USB atmintinę, taigi „Surface Pro“ staiga turi jau net 97,5GB vietos.

Jau minėtas „Apple MacBook Air“ su 128GB talpa iš esmės vartotojams siūlo 92,2GB vietos, o kažkur perkelti „atkūrimo vaizdino“ negalima, kas yra gana keistas sprendimas nešiojamajam kompiuteriui. „Surface Pro“ taipogi gali turėti daugiau vietos, nes viskas, ko reikia, tai „microSDXC“ kortelė, kurių nepriima ne tik „MacBook Air“, tačiau ir visi „iPad“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(0)

Komentarai (25)