Kompanija „Intel“ patvirtino, jog norėtų siūlyti internetinės televizijos paslaugas  (6)

Įvairios IT kompanijos jau kurį laiką yra nusitaikiusios į klientų svetaines. Štai kai kurios bandys ten įkurdinti ypač pigius žaidimų kompiuterius, kiti kalba apie televiziją, o apie panašius planus su televizija, tik paremtus interneto ryšiu, prakalbo ir lustų gamybos gigantas „Intel“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Intel“ atstovo Eriko Huggerso, jo kompanija vartotojams nori pasiūlyti viską, kas tik įmanoma su televizija. Interviu metu buvo kalbėta apie tiesiogines transliacijas, galimybę transliacijas pažiūrėti patogiu metu, taip pat netgi pritaikytą programinę įrangą.

Viskam reikėtų gana padorios spartos interneto ryšio, kas ir yra įdomioji dalis. Paklaustas apie paslaugos pasirodymą datą, E. Huggersas daug nežodžiavo, tačiau užsiminė, jog pirminiai darbai prie projekto prasidėjo prieš pusantrų metų, kas mums sako, jog projektas turėtų būti gerokai pajudėjęs į priekį. „Intel“ neatsisako ir minties pristatyti specialius priedelius tiems, kurie turi senesnius televizorius. Šiuo metu vienas iš populiaresnių tokio tipo specialių priedelių yra JAV pardavinėjamas „Apple TV“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (6)