Microsoft intensyviai darbuojasi prie Windows Blue. O galbūt Windows 9?  (38)

Po spalio 26 d. renginio, kai debiutavo operacinė sistema Windows 8, kompanija Microsoft nusprendė ilgai nešvęsti ir ėmėsi aktyviai darbuotis prie naujos programinės platformos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis šaltinių pateikiamais duomenimis, tarp kurių yra ir Microsoft vidiniam naudojimui skirtos nuotraukos, būsimoji operacinė sistema jau pasiekė lygį „Milestone 1“.

Remiantis pateikiama informacija, NT branduolys paaugo iki 6.3 versijos, tuo tarpu Windows 8 naudoja 6.2, savo ruožtu, būsimos platformos rinkinio numeris 9319, kai Windows 8 – 9200. Kažkokių kitokių detalesnių duomenų (įskaitant apie gresiančius pokyčius) šiuo metu nėra, todėl neaišku, ar Windows Blue kardinaliai skirsis nuo dabartinės operacinės sistemos su Modern vartotojo sąsaja. Be to, kol kas apie būsimos platformos debiuto datą taip pat galima tik spėlioti, o kai kurie ekspertai tai sėkmingai ir daro, nurodydami, jog Windows Blue (o galbūt ir Windows 9) gali pasirodyti 2013 metų rugpjūčio mėnesį.

Tiesa, jei remtis anksčiau pasirodžiusiais gandai, kompanija Microsoft ketina pakeisti naujų Windows versijų pasirodymo grafiką. Anksčiau jau buvo pasirodžiusi informacija apie projektą Windows Blue, kurio paskirtis yra paslėptas po devyniais užraktais. Skirtingi šaltiniai praneša apie tai, jog tai bus arba naujoji operacinė sistema Windows 9, arba vienas iš specialių atnaujinimų, priklausysiančių „Feature Pack“ kategorijai, kurie papildys dabartinės sistemos funkcionalumą. Vis tik, kad ir ką Microsoft nuspręstų dėl savo atnaujinimų pasirodymo grafiko, korporacija intensyviai siekia įgyvendinti platformų suliejimo strategiją, apie kurią rašėme kiek anksčiau.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (38)