i-Mate kuria išmanųjį telefoną Intelegent su Windows 8 Pro  (18)

Kompanija i-Mate, informuotų šaltinių teigimu, planuoja išleisti išmanųjį telefoną Intelegent, kuris turis tikrai neįprastą detalę, kuris leis gana smarkiai praplėsti mobilaus įrenginio funkcionalumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

i-Mate ekspertų sumanymu, išmaniajame telefone bus įdiegta ne mobili operacinė sistema, kaip gali pasirodyti iš pirmo karto, tačiau „stacionari“ operacinės sistemos Windows 8 Pro versija. Tai leis naudotis tomis pačiomis aplikacijomis, kurios yra prieinamos asmeninių kompiuterių savininkams. Siūlomos mobilaus įrenginio specifikacijos numato Intel Atom procesorių (Clover Trail platforma), 2 GB operatyvios atminties, 64 GB talpos duomenų kaupiklį, bevielio ryšio modulius HSPA+ ir LTE. Baterijos darbo laikas galės siekti teorinius 10 valandų. i-Mate Intelegent galės pasinaudoti visa eile docking-stotelių.

Pavyzdžiui, prie išmaniojo telefono prijungus klaviatūrą, pelę ir 23“ įstrižainės sensorinį monitorių, galima gauti stacionarią sistemą. Mobilus įrenginys taip pat galės tapti „smegenų“ centru, jei jis bus įdiegtas į 10,1“ įstrižainės Full HD raiškos planšetinį kompiuterį (panašiai kaip tą galime matyti ASUS Padfone atveju).

Galiausiai verslo vartotojams bus skirta docking-stotelė su telefono rageliu, kuri leis prijungti išmanųjį telefoną ir pasinaudoti, pavyzdžiui, ne tik balso perdavimo galimybę per Skype, tačiau ir suorganizuoti vaizdo konferencijas.

Tikimasi, jog i-Mate Intelegent prekyboje pasirodys 2013 metų vasarą, o jo kaina sudarys apie $750 (~ 1950 lt). Komplektas su docking-stotele atsieis brangiau – apie $1600 (~ 4160 lt).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (18)