Ar privalomi vaizdo registratoriai padėtų sutramdyti „kelių erelius“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eidumukas 2013-03-04 15:27
Tai va, čia ir yra visas sudėtingumas teises su pareigomis suderinti. Po abiejų minėtų totalitarizmo formų pradėta bijoti žodžio "pareiga".
perihellis 2013-03-04 17:04
dar kart pasikartosiu, registratoriaus vaizdo įrašo buvimas iš automobilio galėtų piginti draudimą automobiliui. Ypač kasko laba greitai, gal net per vienus metus atsipirktų.
Arthuras 2013-03-04 18:11
Būtų totalus absurdas, jei padarytų, kad PRIVALOMA tą daiktą turėti. Nesąmonė. Kas nori, tas turi, kas nenori, neturi. Kiekvienas elgiasi taip, kaip jam atrodo geriausiai. Jei nori, tegul skundžia kitus. Bet būtų žmogaus teisių pažeidimas, jei padarytų tą daiktą privalomu ir dar privalėtum video medžiagą būtinai pateikt policijai, kai ši to užsimano.
Simplicity 2013-03-04 18:27
Gal palikim viską taip kaip yra? Kam kažką per prievartą įvedinėti? Dar mažai visokių patikrų ir mokesčių? Įvedus tokį reikalavimą, iškart tektų pirkti tik sertifikuotą video registratorių ir kasmet atlikinėti techninę įrangos patikrą. Rusijoje video registratoriai populiarūs, nes ten visi tebegyvena vadovaudamiesi principu „Apgauk kitą pirmiau, kol jis tavęs neapgavo“. Video registratorius ten yra vienas iš būdų apsisaugoti nuo korumpuotų policijos pareigūnų, pinigus išmušinėjančių pakišinėtojų ir po ratais šokinėjančių pėsčiųjų. Dirbu su Rusija ir tokių nesąmonių prisiklausau... Ten net parduotuvėse pardavėjai pirkėjui akiplėšiškai meluoja, nėra jokio supratimo kas tai yra sąžiningas verslas. Kultūros pas juos yra apskritas nulis. Man, pagyvenusiam Airijoj, tai išvis tokia jų kultūra yra nesuvokiama ir aš esu 100% įsitikinęs, kad Rusijoj būčiau išdurtas tik išlipęs iš lėktuvo Gal gali plačiau papasakoti kokiu mistiniu būdu video registratorius tave padarytų atsakingesniu, geresniu vairuotoju?
perihellis 2013-03-04 19:03
jau pasakojau po kažkuriuo kitu straipsniu šiam puslapy, tingisi antrąkart tą patį rašyt Iš asmeninės patirties - padaro, dar ir kaip.
HDi 2013-03-04 20:58
Na, kad visiem privalomai reikalingas toks daiktas, tai nesutikčiau, bet tarkim naujiems automobiliams, kaip kad dienos šviesos tapo privalomos, kodėl gi ne? Aišku čia jau gal labiau reiktų ES lygiu šitą klausimą gvildenti...
zaliaakis 2013-03-04 21:05
privaloma galetu padaryti pazeidejam, kaip prevancija Ar katik iskeptiems vairuotojams ir patiems kiltu maziau bedu kai po yvikio reiktu savo tiesa irodineti...
toptentech 2019-09-30 02:23
i know this is old topic but i wants to contribute my salf in this topic. Its 2019 so all things updated so please this updated information about this topic maybe it helps alot