„Tele2“ klientai už nenaudojamą internetą gauna įspūdingas sąskaitas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2013-03-07 21:41
Čia apie kurią šalį kalbi?! Nemandagu iš tavo pusės! Mes tai kalbam apie Lietuvą... Lietuvoje taip: interneto neprašei, telefonas prisijungė, mokėk, bobut, babkes, o jei ne - tai antstoliai ateis. O į temą ką pasakytum? Nemokėsi, jei nenorėsi (neprašei) Pvz chuliganai naktį pasiūlys plytą pirkti už šimtą litų - sakysi, kad neperki? Su telebiteomni2 lygiai tas pats, kaip su chuliganais - neprašei, bet moki
VytautasK 2013-03-21 11:01
Nu bet tai gi meluoji Nėra jokios problemos su Samsung išmaniaisiais, yra tik kvaili vartotojai, nesugebantys susitvarkyti savo telefono.
mindebuc 2013-10-31 19:51
Garantuotas aš, kad Samsung telefonuose klaidos su internetu nėra. Vat aš naudoju Samsung Galaxy Mini pirmos kartos, pirktas iš Bitės prieš 3 metus. Jau 2 metai jisai Švedijoj ir prie interneto jisai nesijungia kada užsimano, kadangi yra varnelė nužymėta nustatymuose telefono nuo to interneto naudojimo. Taip pat ir WiFi įjungus jisai ieško aplinkui esančių tinklų net jei neranda, tai toliau ieško. Tai čia jau ko gero Lietuvos tinklų kaltė, tiesiog pinigų užsimanė pernelyg smarkiai. Sorry, kad temą pakėliau, tiesiog norėjos labai pasireikšt čia.