Bilas Geitsas ir Markas Zuckenbergas ragina moksleivius mokytis programuoti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2013-03-06 00:12
Pavyko ko nors ismokt ir isisavint? kazkada truputi ziurejau as ten berods, gal 10 uzduociu atlikau... Ten man atrodo javascripto (bent pradzioj matematines) uzduotys, ar ne? Viskas fun su matematinem uzduotim, bet man, kuris tik is smalsumo pasidomi programavimu nelabai aisku, kaip matematinio pobudzio programavimo uzduotys padeda pereiti, tarkim javascript atveju, i kazkokio interaktyvaus ar funkcionalesnio internetinio puslapio kurima? Ten gi ne dalyba uzsiimti reikia... (tikiu, kad toki reikia ten, bet tai ne pagrindas)
Shinigami 2013-03-06 07:25
Kai sužinosi kas yra programavimas tada ir rašyk. Nes dabar matosi, kad net ne nutuoki kas tai yra.
w00xer 2013-03-06 08:23
Atleisk, jei pasirode, kad as zinau kas tai yra. Tal nelabai aiskiai parasiai. Esme, kad kiek as minimalei su programinimu susiduriau, tai buvo matematines uzduotys ar zodziu/raidziu koks nors skaiciavimas ir keitimas, todel ir rasau, nezinodamas, kad kas gudresnis, kuriu cia nemazai, man nesusidurusiam paaiskintu.
Shinigami 2013-03-06 08:57
Programavimo pagrindą ir sudaro matematinių uždavinių sprendimas. Nors kiek bus matematikos priklauso nuo to ką programuosi. GUI programavimas neturi matematikos, bet ten daugiau dizainas arba elementų dėliojimas (lego). Tačiau 3D programavimas pagrinde paremtas matematika. Ir ne pradinių klasių matematiką. Todėl jei mokaisi programuoti - tai visados pradėsi nuo elementarių matematinių uždavinių sprendimo.