Į „Skype“ ateina ir lietuviška reklama

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2013-03-10 16:16
, melskis, kad MS išlaikytų suderinamumą su 4.1. Netikiu, kad toliau aktyviai vystys, nebent bandys prisitraukti vartotojus į Lync (tuomet gausi reklamas ir Skype versijoj, niekur nedingsi). Tokie vat uždaro formato ir alternatyvių klientų draudimo privalumai. Darai su vartotoju ką nori, ir jis negali pasisipardyt. O jis negali net draugų į kitą tinklą perviliot - nes kas iš draugų norės dėl vieno nepatenkinto draugelio laikyti įjungtus kelis IM klientus? P.S. ne kartą esu su dar keliais draugais pervilioti kritinę masę į Jabber/XMPP/GTalk. Kas iš to, artimiausias ratas susikūrė accountus, bet po kažkiek laiko visus užkniso, ir toliau sėdim laimingi su Skype. Neįsiūbavom bangos, nes yra draugų mamos, bendradarbiai, klasiokai, iš kurių negali tikėtis iniciatyvos. Be to, kiekvienas tinklas turi savo trūkumų ir privalumų, o alternatyva turi būti visais požiūriais tobula, ideali ir geresnė.
blizzard 2013-03-10 16:45
Na jo, tampa aišku kodėl skype pradėjo naudot panašiai tiek memory kiek naršyklės..
mental1ty 2013-03-10 16:48
Na jei MS kažką labai negero padarys, tai spjausiu į skype visai, nes nėra tokia jau būtina man ji. Persimest nebent į Gtalką reiktų, daugiau alternatyvų nelabai žinau. Nebent dar lietuviška prekė - „Spykas“, kuris pradėtas kurti turbūt ne ką vėliau nei Skype, bet kažkodėl neišpopuliarėjo
kionig 2013-03-10 16:52
Šiaip yra ir OSS skype alternatyvų kaip Ekiga. Vienintėlis klausimas, kaip pervilioti kitus pažįstamus?
rwc 2013-03-10 17:11
Kol kas matau vienintelį realų konkurentą - GTalk ir situacija nesikeičia metų metus. Šiaip, gal kas žinot, gal kuri nors programa (išskyrus MirandaIM) palaiko imo.im protokolą? Užknisa visąlaik naršyklę laikyt, ir nepatogu.