Apple viceprezidentas iškritikavo Samsung ir Android išmaniuosius telefonus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

g3n1us 2013-03-16 17:18
Kukuliuk, gal tik nereikia mums tavo egzpertizės... ir nereikia čia mūsų durninti, openvpn ant androido bent seniau neveikė be root, tai šimtas procentų, o ant ios veikė ir veikia, tad apie ką tu čia mums bandai paistyti? Terminalo tau reikia? SSH naudosi? Yra pas abu... Ką dar tu ten mandro nori pasidaryti? Emailo paštą su exchange susikonfiginti? Kad net pas symbiana tai buvo galima padaryti... Žinok be angry birdsų ir fb telefone yra daugiau... aplamai dabar momentas, kai muilines pakeičia telefonai, todėl foto perkėlimai ir dalinimaisi yra vienas esminių elementų eiliniams vartotojams, dar nepamirštam, kad nešiojamus muzikos grotuvus taip pat pakeičia telefonai, dabar jau net automobiliuose yra bluetooth muzikai leist per telefonus... Papasakok plačiau ką tu ten darai su tais vpn ir asmeniniais appsais... nes darosi įdomu, kokio velnio tau juos kurtis? ir kuom tave apribojo apple, uždraudė sau susikurti ir naudotis savo pačio appsu? kažkaip įtariu, kad po atsakymo liksi labai nustebęs... nes įtariu, kad knisiesi ten kur viskas jau yra padaryta, tereikia žinoti ir mokėti naudotis... (čia aš ne apie iOS) p.s. gali rašyti pm, nes galiu pamiršti užšokt į temą jei atrašinėsi pora dienų...
Kadras 2013-03-16 17:53
Mano geras draugas, is tos pacios imones dirba ekonomistu(realiai nlb suprantu ka jis daro, su valiutom) tai jis labai gerai moka elgtis su ekseliu, tai yra pasirases programa ekselyje, kuri uz ji puse dienos darbo atlieka, todel gali uzsiimti pusdieni savais reikalais, kol virsininkai nemato. Tai manau kazka panasaus ir jis turejo omenyje, kad darbui pasidaryti appsa
deivis 2013-03-16 19:50
Tu mane juokini vardindamas tas IPhone "imantrybes", sakai tai lyg tas Androidas butu senas kelmas ir visa to neturi. Nėra to ko negalėtų padaryti mano Androidas (4.2.2) iš to, ką išvardinai. Esmė ta, kad naujausias Android, savo sparta, lagų atžvilgiu, patogumu, jau irgi aplenkė iOS. Turiu nexus 4 ir nexus 7 plansete su originaliais Android (be modifikacijų, ką daro samsungas savo prietaisams). Tai patikekit darbo sklandumas yra nežmoniškas, ir nė karto nebuvo užlagine, pakibę ir t.t. ( dėl to manau Androidas būdavo žymiai silpnesnis prieš ios) Ką noriu pasakyti, kad Androidas nestovi vietoje ir su savo ilgą amžiais iOS kartais irgi pasidomėkite kas pasikeitė nuo tų senų 2.3 Android laikų.
g3n1us 2013-03-16 22:09
Aišku, kad nestovi vietoje androidas, bet ir ios nestovi vietoje, tai neprikišinėk geriau... Nepergyvenk aš turiu ir su naujausiais android įrenginių, lievi ir taškas.
deivis 2013-03-16 22:21
Net nežadu čia ginčitis, matau esi aklai tikintis, viską tik neigi bet kokiu atvėju. Be to nieko aš ten nekustomizinau... ir t.t. viskas default pas mane, ten google talk ar kaip vadinasi tas pats kaip siri, gali paieskot sulyginimus googlej, gal suprasi apie ką kalba eina Lagai?? Nu nejuokink, as tau toj savo video imesiu ir parodysiu apie ka sneku. Tikrai, prie sirdies dedu ranka, veikia sklandziau. Is nexus 7 gi ir kaip is iphono net betke neissima, nes jis niekada neusfreezins taip kad reiktu isimti.
EdvasP 2013-03-17 07:43
Melu kvepia. Nemanau, kad laikei naują Android telefoną. Nes jei tau lagas jaučiasi, tai gal maišai su kokiu tai kinietišku šlamštu, o ne Nexus arba Samsung. Nusistatymas jaučiasi nemažas. Nemanau, kad tiesą sakai. Čia g3n1us skirta.
Anonymous 2013-03-17 18:22
Sorry nesusilaikysiu.. Genius Pižonas, vaikšto po kiemą kaip Gaidys raudonas. Atsisėda pasaulio pakraštyje, neaišku kaip ten atsidūrė, išsitraukia savo išmanųjį, ir sako 'Text Maryte' .. blem gaila, kad dar ir lietuviškai patekstintų būtų afigienai.. Taipbir įsivaizduoju kaip apsidairo, įsitikina kad visi mato, ir sako 'Where am I..?' ... paskui pamato kokį netikelį Galaxy Note besidedantį prie ausies ir sako savo menkesniam draugui su praeitos kartos Iphone - 'žiūrėk į aną, su planšete skambina, ugha ugha'. Abi OS savo privalumų/trūkumų turi. Čia kaip pažiūrėsi iš kokio kampo. Kam plastmasofobija, kam ekranaskilofobija. Kas nemėgsta paprastumo, kas nemėgsta galimybių. Android šiandien dienai prieš iOS kapojasi geriau nei kada anksčiau., bet ne visiem akliem skirta matyti. Toks įspūdis kad pagal tave tai visi žmogai vienodų poreikių ir visiem reikia pasiklausti 'Kur čia blem aš randuosi?' O visi tie žmonės kurie šlapiom/riebalinuotom rankom telefoną iš kišenės išsitraukia ir braukia pirštu per ekraną kad atsiliepti..? O tie kur skaito SMS ir prideda prie ausies telefoną kad skambintų? Jų irgi mažiau nei sakančių Text Tadas? O kaip tie kur skaito puslapius internete ir ekranas negesta kol į žiūri.., jie tai lopai.., ne? Aš nemeluosiu ir pasakysiu - mano Android lūžinėja, bet tik todėl kad aš juo nesinaudoju taip kaip Samsung buvo planavęs. Lagina? - nebesvaikit.. Dauguma žmonių renkasi telefonus nes jie gražūs, draugas turi arba per televizorių rodė (čia visiem bendrai apple/samsung/htc/lg/google ir t.t.). Bet kiti žmogai renkasi nes tiksliai žino ko nori. Man iOS nereikalinga nes su telefonu nesišneku (jei šnekėčiaus naudočiau Google Now, kuris.man dar net nepaklausus žinotų ką papasakoti), automatiniu sync nesinaudoju nes telefoną naudoju VISADA vietoje kompo (todėl man svarbus ekrano dydis). Todėl tu toliau kalbėkis su savo telefonu, kol aš naudosiuos savo delniniu kompiuteriu. Ne visi tokius pat poreikius kaip tamstos turi.
g3n1us 2013-03-17 18:41
Taigi sakiau, čiupinėjau tą naujausią nexus'ą, iš samsungų s3 (tas iš vis ten tik atrakinus lagina...). Kaip ir sakiau, tik skaityt gal ne visi moka, stringa ir dar kaip, tik nemato jų savininkai, kol neparodai telefono be lago... dažniausiai visi, sako "kas tau cia stringa? niekas cia nestringa", tada "nu gerai, biski yra lagas"... ir man juokinga kai knisat protą apie naujausius telefonus, kad jie nebestringa... taip kalbat jau nuo galaxy s2 laikų.. bet realiai nelabai kas keičiasi... tad nereikia čia bandyti išvedinėti savo teorijas... yra kaip yra.. viltis ****** motina...
Anonymous 2013-03-17 18:42
Dar labai šūstras komentaras - konkurentai didina ekranus kad galėtų prisivyti Iphone baterijos darbo laiku? Kolegė prašė atsiulųsti foto į jos mail'ą. Po kiek laiko klausiu - Ar gavai? Sako nežinau namie pažiūrėsiu nes jei susikonfigūruoja mail accountą ant savo Iphone, tai tipo baterija dienos neatlaiko. Katastrofa ne telefonas.. Apple vis tik ir vaidenasi kad dar jie pirmauja kažkur.
g3n1us 2013-03-17 18:58
Ką tu čia meluoji? Pas mane pastoviai 3G, wifi sujungti ir dar net bluetooth, plius dar leidžiu gps įjunginėti appsams (pvz 3g trafiko fiksavimui su lokacijom), kad emailas naudoja daug baterijos, tai geriau nejoukinkit... kiekviena diena žemėlapius naudoju su gps, galiu net ir hd vaizdo įrašus įrašinėti (16GB) ir nei pusės baterijos neiškraus, muziką leisti važiuojant automobiliu ir niekas man neišsikrauna... aplamai dar neturėjau situacijos, kad dėl baterijos išsikrovimo turėčiau sukti galvą... žaidimų nežaidžiu... toliau, melagi tu, ji greiciausiai kokius skype susijungus laiko, tada patikėčiau, nes atsimenu ant androidų skype buvo kažkoks baterijos rijimo monstras, kad pasinaudojau kelias dienas ir daugiau nebesinaudojau...
Anonymous 2013-03-17 19:09
Monstre tu, GPS visada on, Wifi + 3G visda on, Tasker, Skype visada on, Dropbox visada on, Youtube 720p 2val+ per dieną traukinyje į/iš darbo žiūriu, FullBrighness (ekranas 5.5") ir 12 valandų+ darbo dieną be problemų ištempiu. Monstras... Čia į tuos 16 GB kur su telefonu buvo ar į SD kortelę filmuosi?
EdvasP 2013-03-17 19:46
Galiu pasakyti tiek, kad turėjau iPhone, veikė nepriekaištingai. Turiu Samsung, veikia nepriekaištingai. Jeigu tavo įgudus akis, sugeba pastebėti kažkokį tai lagą, sveikinimai, bet tas kėlimas iPhono į dangų perdėtas. Ir tai nėra kažkoks visus lenkiantis įrenginys, kad lyginant su Samsungu, būtų aiškus pranašumas. Aš kaip tik daugiau pranašumų įžvelgiu kad ir s3 nei iphone 5.
Paprastas_zmogus 2013-03-17 19:57
Ko jūs čia kapojatės. Faktas vienas: Apple ir Samsung su su lagu kovoja kardinaliais skirtingais metodais. Apple - per softą. Samsung - per "brute force". T.y. iki beprotybės dėdami vis galingesnius vidurius. Atitinkamas ir rezultatas.
vyckas 2013-03-17 21:18
Jau pamiršot pirmus galaxy telefonus, gudžiais android 2.1 laikais. Kai vieninteliai Samsung pradėjo tvarkyt androido lago problemas ir tikrai ne per hardware. Kai tai buvo bene vieninteliai android telefonai su kuriuo galėjai normaliai naršyt internete. Beje nuo to ir prasidėjo Samsungo populiarumas. O su tokiais "faktas" turbūt pats žinai kur tamstai eit reikėtų.
Paprastas_zmogus 2013-03-17 21:35
Tai kad baisiai lagino tas S2... Ne veltui žmonės paskui rašydavosi Custom ROM kad tik nebūtų to TouchWiz... Be kurio jau normaliai veikdavo... Optimizacija škia...
vyckas 2013-03-17 22:07
Parodyk 2.1 stock kuris veikė geriau nei TW. Tuo metu jokiais S2 net nekvepėjo. Ir apskritai kam čia kišti custom ROM. Maniau kalbama apie Apple ir Samsung lago sprendimo priemones.
Paprastas_zmogus 2013-03-17 22:27
Tai apie priemones aš jau pasakiau. Čia tik Google neseniai lag'o problemą pradėjo spręsti softu (Project Butter). O Samsung ir softas - lyg Minedas ir daina.
vyckas 2013-03-17 22:55
Pasakei tai ką pats norėjai girdėt. Svarbu ant Samsungo palot, o kas ir kaip ištiesų - visiškai nesvarbu.
sub 2013-03-18 22:37
Tiek samsung, tiek apple turi savų trukūmų/privalumų. Kadangi naujausio flagmano neturiu, turiu senstelėjusį 4 iphoną, kuris neturi siri ir kitų naujų priedų atsiradusių 4s ir 5. Man jo pilnai pakanka darbui ir laisvalaikiui. Pakrovimas kiekvieną dieną, tad nepjaukit kad naudodami gps+wifi+apps nekraunat kiekvieną dieną 5 ar 4s. Mane nervuoja kad ios nėra homescreen, kurio man reik, kad galėčiau įsidėti shortcuts kaikums funkcijoms, tarkim wifi, 3g, kitų funkcijų ijungimas/išjungimas bei rss srauto (tas įmanoma po jailbreak), o jailbreak man nepatinka, nes po update vel reik daryt tą patį. Na o tie kas svaigsta, kad jam reik pasirašyt apps'ą, susikonfiguruot email ar exelio lentelę pasirašyti, tai bet kurioje platformoje tai galima padaryti su daugiau ar mažiau pastangų. O visa kita pasirinkimo laisvė. Diskusijose pastebiu dažnai subjektyvias nuomones, kai žmonės paskaitę charakteristikas jau daug žino. Galiu pasakyti, kad pirminė nuomonė dažnai klaidinga, o specifikacijos ir kompanijų pažadai dar ne viskas (tą galima pastebėti po SGS IV išleidimo). P.S. kuo labiau tokios kompanijos konkuruos, tuo daugiau naujovių mes sulauksim.