Planšetinių kompiuterių su Windows Blue kainos prasidės nuo 199 dolerių  (0)

Portalas Softpedia pasidalino tam tikromis ekspertų prognozėmis, kurios susijusios bus būsimais planšetiniais kompiuteriais, gausiančiais operacinę sistemą Windows Blue. Šaltinių teigimu, mes pamatysime gana nebrangius mobilius įrenginius su 7-8“ įstrižainės ekranais. Tokia kaina suteiktų kompanijai Microsoft galimybę konkuruoti su analogiškais Google, Amazon, Apple ir Samsung produktais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad planšetiniai kompiuteriai su 7“ ir 8“ įstrižainės ekranais bei operacine sistema Windows Blue kainuos nuo 199 iki 349 JAV dolerių. Tai yra žymiai mažiau, nei dabartinių įrenginių su Windows 8, kurių kaina, kaip taisyklė, prasideda nuo 499 JAV dolerių. Jei šios prognozės taps realybe, Microsoft šansai sėkmingai konkuruoti planšetinių kompiuterių rinkoje žymiai padidės. Savo ruožtu, pati kompanija iš Redmondo pastarosios informacijos nekomentuoja.

Priminsime, kad Windows Blue kol kas nėra tiksliai apibrėžtas produktas, nors dauguma ekspertų sutinka, kad tai bus savotiškas operacinės sistemos Windows 8 atnaujinimų paketas (Service Pack), kuris pasirodys šių metų antroje pusėje. Savo ruožtu, tikrai nauja operacinė sistema bus Windows 9, kurios debiuto laukiama 2014 metų lapkričio mėnesį, tuo tarpu Windows 9 Beta pasirodymo laukiama kitų metų pradžioje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: