Apple mažina iPad mini komponentų užsakymus. Ruošiamasi naujai versijai?  (0)

Puslapis DigiTimes tvirtina, kad šių metų II ketvirtyje kompanija Apple sumažins savo kompaktiškų planšetinių kompiuterių iPad mini tiekimą iki 10 – 12 mln. vienetų. Tiekimo apimčių vertinimas padarytas, remiantis duomenimis, kurie gauti iš iPad mini komponentų tiekėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau balandžio mėnesį tiekimas bus sumažintas 20%, o vėliau mažės dar labiau, atsižvelgiant į tai, jog bendras tiekimo dydis per ketvirtį neviršytų 10 mln. egzempliorių.

Viena iš realių tokių veiksmų priežasčių ekspertai ir analitikai laiko pasiruošimą iPad mini 2 debiutui, kuris gali įvykti šių metų III ketvirtyje. Savo ruožtu, alternatyvi versija numato, jog Apple planšetinis kompiuteris nuolat netenka rinkos dėl ypač aktyviai augančio 7“ Android planšetinių kompiuterių segmento, nors galima ir suabejoti tokiu spėjimu, kadangi Apple ir konkurentų produktai skirti šiek tiek kitai auditorijai.

Beje, 2012 metų gruodžio mėnesį buvo nuskambėjusios prognozės, kad kurios teigė, jog Apple 2013 metais ketina patiekti rinkai apie 100 mln. planšetinių kompiuterių iPad, iš kurių 50 mln. teks kompaktiškajam iPad mini, apie 40 mln. – 9,7“ ekraną turinčiam iPad 4, tuo tarpu 10 mln. – iPad 2. Patikslintos prognozės numato, kad Apple per metus turėtų parduoti apie 33 mln. iPad ir apie 55 mln. iPad mini.

Plačiau apie iPad mini ir jo kainas Lietuvoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: