Samsung ruošia planšetinį kompiuterį su 8“ įstrižainės AMOLED ekranu  (1)

P. Korėjos kompanija Samsung savo mobilių įrenginių ekranus pagrįstai laiko stipriąja puse, todėl bando sustiprinti savo pozicijas, ketindama glaudžiai bendradarbiauti su japonų kompanija Sharp – jau artimiausiu metu ketinama įsigyti šios kompanijos 3% akcijų paketą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad Super AMOLED tipo ekranai bus panaudoti naujuose Samsung planšetiniuose kompiuteriuose, kurie gaus nuo 10.1″ iki 11.6″ dydžio ekraną, o tokių sprendimų anonsas turi įvykti dar šiemet.

Anksčiau tokią informaciją išplatinęs puslapis SamMobile dabar tvirtina, jog šių metų rudenį viskas apsiribos tik 8“ įstrižainės ekraną su AMOLED matrica turėsiančiu planšetiniu kompiuteriu, tuo tarpu didesni modeliai kol kas užsilaikys. Minimas planšetinis kompiuteris gaus 1920 x 1200 taškų raišką, o jo anonsas gali įvykti kartu su rugsėjo mėnesį įvyksiančiu renginiu IFA 2013 (Berlynas, Vokietija).

Dar daugiau, kompanija Samsung ketina jau su savo prekiniu ženklu išleisti planšetinio kompiuterio Google Nexus 10 analogą, kuris, kaip žinia, gavo 10,1“ įstrižainės ekraną su 2560 х 1600 taškų raiška. Tai leis minėtam produktui pasirodyti tų šalių rinkoje, kuriose Google produkcija dar nėra tiekiama, kaip tai nutiko planšetinio kompiuterio Google Nexus 7 atveju (pastarojo gamyba, kaip žinia, užsiima kompanija ASUS).

Priminsime, kad anskčiau buvo teigiama, jogP. Korėjos kompanija ruošiasi anonsuoti didelį planšetinį kompiuterį, kuris gaus Super AMOLED ekraną, palaikantį Full HD (1920 x 1080 taškų) raišką. Ekrano įstrižainė nepatikslinama, tačiau prognozuojama, kad ji bus tarp 10,1“ ir 11,6“, tuo tarpu naujoji Samsung planšetinių kompiuterių – flagmanų linija taip pat naudos firminius Exynos 5 procesorius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (1)