AMD bandys atremti „Intel Haswell“ APU lustus ir siūlydama nemokamus žaidimus  (2)

Net ir nedaug centrinių procesorių rinka besidominčiam technologijų mėgėjui daugiau ar mažiau aišku, jog aukštos klasės centrinių procesorių rinkoje dominuoja „Intel“, nes jos procesoriams neprilygsta AMD analogai, kurių išvis net ir nėra. Visgi APU procesorių rinkoje viskas kitaip.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant paprastai, APU procesorius yra vienas lustas, kuriame yra ir centrinis procesorius, ir grafinis branduolys. Tokius procesorius „Intel“ ir AMD siūlo jau kuris laikas, tačiau pastarosios kompanijos koziris visad buvo grafinis branduolys. Visgi „Intel“ stengiasi pasivyti savo konkurentą tobulindama savo produktus ir bendraudama su žaidimų kūrėjais, apie ką mes esame rašę.

Nors dažniausiai APU procesorius perkantieji nežaidžia AAA tipo žaidimų, tai pamažu keičiasi, nes APU procesoriuose įmontuojami vis galingesni grafikos branduoliai. AMD jau kuris laikas siūlo nemokamus žaidimus su savo vaizdo plokštėmis, tačiau galvoja tai daryti ir su APU lustais.

Nors informacija nėra patvirtinta, teigiama, jog su APU procesoriais AMD siūlys ir nemokamą „Electronic Arts“ žaidimą „SimCity“. Jis bus siūlomas su kai kuriais „A8” ir „A10” serijos APU procesoriais. Žaidimas yra ganėtinai tinkamas visiškai naujai AMD programai, nes su juo puikiai susitvarko dabar prieinami „Trinity“ APU procesoriai, o naujos kartos „Richland“ bus dar galingesni. Pasirodžius „Richland“ lustams, žaidimų pasiūlymai gali būti vis atnaujinami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: