Windows 8.1 – naujas operacinės sistemos Windows Blue pavadinimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rokend 2013-04-07 13:22
Nereikia mums tų gandų. Kai rugpjūti išeis ta nauja versija - tada ir parašykit straipsnį. Nusibodo jau.. Gandai apie Windows, gandai apie Iphone, gandai apie tą tą ir dar tą. Paskui labai sunku pasidaro surasti tą informaciją kurią iš tikrųjų nori sužinoti žmogus. Reikia ne straipsnių kiekio, o kokybės.
WD 2013-04-07 14:13
Taip atrodo kad Windows 9 paveldes Win 3.11 dizaina, o Windows 10 bus juoda kaip konsole... Windows 7 yra paskutiniai Win, prie kuriu dirbo interfeiso dizaineriai, visa kita tik zingsniai atgal..
elcucuy 2013-04-07 14:45
Tu visiškai neturi skonio, Windows 8 dizainas puikus, minimalistinis, šiuolaikiškas ir švarus (na gal metro sąsajoj šiokia tokia betvarke). Aero šiom dienom nebemadingas.
pienius 2013-04-07 16:39
o as manau priesingai. kaip tik aero tikrai truktu naujesnese versijose. w8 bent man nera tokie patogus. kaip w7.
Misanthrop 2013-04-07 17:03
naudojau Windows 8 kokius tris mėnesius, kai customizini pagal save, tai tada viskas ok ir starto nereikia, be aš niekad nenaudojau metro, iškart persijungdavau į normalius win. Vėliau atsitiko taip, kad teko perinstaliuoti kompiuterį, tai pasirinkau Windows 7 vien dėl to, kad nereikėtų prie aštuntų vėl gaišti laiko. Desktopiniams kompams Windows 8 niekam tikęs, planšetėms nebent, nors Mac OS žymiai geriau tada.
cave_dweller 2013-04-07 19:33
Win 8 naudoju jau puse metų ir jie man puikūs. Konfigūracija neužtruko nei 10 min. ir valdymas mano poreikius visiškai atitiko. Apie spartą ir stabilumą jau nekalbu. Per pusę metų nei vieno "blue screen'o" ar rimtesnio pakibimo, ko nebuvo su ankstesniais win. Trūkumų žinoma irgi yra, bet jie man praktiškai netrukdo. PS čia praktiškai neišsemema tema, geri tie win8 ar ne, kaip ir kas geriau, samsung ir iphone
Kirtiklis 2013-04-07 20:05
2 metai su WIN 7, jokio pakibimo nebuvo. Net nėra jokio poreikio keist.
Giedriusd 2013-04-07 20:27
faktas 2013-04-07 21:30
Taigi galit parsisiųst nemokamų temų. Kam čia panikuoti? Geriau paaiškinkit man, kaip nusipirkti Windows 8? Microsoft siūlo tik atsisiųsti kažkokį naujinimą: http://windows.microsoft.com/lt-lt/wind ... PP_Pos1_02 Man reikia įdiegti juos į naują PC!
infoguru 2013-04-07 22:57
Jis gal skonio ir neturi, bet pasakė labai taikliai, tad klausimas, ar tu žinai kas iš viso tas skonis. Man asmeniškai metro kvadratai su didele dalimi nesiderinančiom ikonom sudaro įspūdį netvarkingo, sumesto, pradinoko lygio (arba programerio įsivaizduojančio kad jis yra dizaineris) dizainą, kurį turi pats tvarkytis, kad bent kiek padoriai atrodytų. Kaip ir pats sakei " (na gal metro sąsajoj šiokia tokia betvarke)" - tokio lygio kompanijos vedančiuosiuose produktuose betvarkės neturėtų būti, o jeigu ji yra reiškia kad ir į produktą ir į jo vartotojus žiūrima kaip į mulkius kuriems galima iškišti bet ką.
Darelis 2013-04-08 02:28
Tave jau seniai stebiu šitam portale. Tai Tavo nuomonė manęs jau nestebina. All in one visuose leveliuose . Ką tu iš viso gali kalbėt apie dizainą ir koncepciją? Praėjo jau tie riebaluotų interfeisų era, dabar apskritai dizaine dominuoja švarios linijos ir estetika, paprastumas. Kaip tik Microsoftas ir eina link to. Nauja koncepcija, kurią po truputį tobulina ir vysto. O, kad Tau nepatinka, tai nereiškia, jog Jonui ir Antanui tai nepatiks. Asmeniškai aš pats dizainą studijuoju ir man jau nuo seno nepatinka Vistos ir 7 tie riebaluoti Aero langai, nes aš juose iš viso jokio grožio nematau, XP ir tas net geresnis buvo. Bet neverkiu, pasikeičiu į sau patinkantį ir viskas. Antra, sakai kad turi tą dizainą pats tvarkytis ir dėliotis. Vėl sau prieštarauji. Prasideda eiliniai verkšlenimai. Kaip duodi per mažai laisvės - verkia, kaip duodi per daug, vėl verkia. Tas padorus tvarkymas vyksta vieną ir vienintelį kartą. Užsiregini per live acouną ir naudoji. Viskas. Kur besijungsi per Win8, ar juos perašysi. Matysi savo susikurtą stilių, tiek metro, tiek pačiam desktopiniam variante. Tai kur čia sakyk tavo menamos bėdos? Eilinis smegenų ieškojimas užpakalį, daugiau apie jus negaliu ką ir pasakyt. Sėdi prie kompo, verkšlena. Manau daugiau reiktų veikt, o ne kalbėt. Jei tokie tamsta protingi, tai su mielu nori lėkit, padėkit sukurt jiems tobulą interfeisą, nes ten absoliučiai durni sėdi, kurie nesupranta žmonių norų ir nežino kas yra dizainas ir koks jis turi būti P.S. Norėčiau daugumą čia esančių kadrų pamatyt realybėj ir įsitikint ar jie yra tokie, kokius čia įsivaizduoja
Misanthrop 2013-04-08 09:16
Dareli, dizainą mat studijuoji? Jeigu nepaslaptis, tai pasakyk kur, žinosiu, kur patarinėti žmonėms nestoti. Visų pirma, grožis tai subjektyvi sąvoka, kiekvienas skirtingai ją įsivaizduoja, antra - faktas, kad metro yra neskoninga betvarkė vien spalvų atžvilgiu, Tu net negali pakeisti TILE spalvos (nebent atsisiunti tokį daiktą kaip OblyTile ir pisies pusę dienos) ir dabar įsivaizduok, raudonas laukelis ir ant jo žalia akį rėžianti ikona, labai viskas skoninga? Beje, kas pats per kadras čia esi, norėčiau pamatyti nors vieną darbą, nors šiaip ar taip iš tokio požiūrio aišku kas esi. <...>O infoguru mldc. 
elcucuy 2013-04-08 10:23
Marga yra skoninga, metro Jeremy Scott stilium sukurta, gal tik pilkiem lietuviam tai ir ne prie širdies. Aš dar ant metro užsidedu foną iš http://www.colourlovers.com/ puslapio, kad margiau būtų.
Nobody 2013-04-08 11:05

Darelis 2013-04-08 11:51

Nobody 2013-04-08 14:37

sub 2013-04-09 13:46
Gražiai gražu Kultūros stoka kadrams? Visais laikais windowsai neturėjo nieko kas susiję su dizainu, o šiais metais prašau kaip microsoftas šovė su plytelėm. Paprasta, neapkrauta, aišku - kam trukdo pasikeis. Anokia čia bėda. Man asmeniškai AERO nelabai kažko įspūdingo turi 7 windowsuose apart, net nėra apart. Tiesa naudoju 7 išjunginėjęs visokius aero dėl "performance" (nors kompas nesenas) - 8 neįsigijau dar, bet kiek mačiau video tai naujas stilius, naujos įdėjos - ir tai vežą visą pasaulį pradedant Lenkijom, Norvegijom ir kitomis EU vidurio šalimis. Reiškias stilius pavykęs. Reik instaliuot. Manau, kad microsoft su 8 windowsais labiau žiūri į verslo sektorių, o verslo sektoriui paprasta/aiški/neapkrauta sistema privalumas (aero gana nemažai apkrauna) - tuo pat integruojant ir naują offisą. Paskutinis sakinys tik pasvarstymas. Oj kaip jie visi išmano dizainą, jei viens pasisakė studijavęs dizainą - tai keliems panižo (nežinau ką). Net ir pats dizainą studijavęs puolė į tą jūsų srutų duobę, nemokančiu objektyviai diskutuot.