Windows 8.1 – naujas operacinės sistemos Windows Blue pavadinimas  (17)

Remiantis vaizdais, patekusiais iš naujienų portalo ZDnet žurnalistų rankas, kompanija Microsoft apsisprendė su galutiniu atnaujintos Windows 8 operacinės sistemos variantu, kuris dabar žinomas kodiniu pavadinimu Windows Blue.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau ne kartą rašyta, atnaujinimo pasirodymas turėtų įvykti šių metų rugpjūčio mėnesį. Windows Blue taps pirmąja Windows 8 atnaujinimų cikle, tačiau pastaruoju vardu vadinsis ne tik ši operacinė sistema, tačiau ir platus kompanijos produktų spektras, įskaitant Windows Phone ir Windows RT. Pastaroji greičiausiai vadinsis Windows RT 8.1.

Internete pasirodžiusioje nuotraukoje matoma operacinės sistemos versija „Build 9375“, t.y. naujesnė, nei nutekintas anksčiau ISO atvaizdas. Toks pavadinimas dar kartą patvirtiną, jog pirmasis atnaujinimas nebus vienintelis, kol dienos šviesą pamatys operacinė sistema Windows 9.

Taip pat kai kurie ekspertai iškėlė hipotezę, kad ruošiamas Microsoft atnaujinimas gali būti mokamas, tačiau oficialaus patvirtinimo (ar paneigimo) iš kūrėjų pusės nebuvo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: