Microsoft: žmonės greitai išmoksta naudotis Windows 8 (Video)  (50)

Mes tikrai daugybę kartų girdėjome apie Windows 8, apie tai, kad jos naujasis starto ekranas ir kiti modernūs vartotojo grafinės sąsajos aspektai yra daug komplikuotesni, nei tai buvo galima matyti ankstesnėse Microsoft operacinėse sistemose: kad persėsti nuo Windows XP prie Windows 7 yra daug paprasčiau, nei nuo Windows 7 prie Windows 8 ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad išsklaidytų šiuos mitus, kompanija Microsoft bando kuo plačiau paviešinti faktą, jog išmokti naudotis Windows 8 yra daug paprasčiau, nei kai kurie vartotojai apie tai galvoja ir kalba. Savo laiku netgi buvo publikuotas vaizdo klipas, kuriame firminėje Microsoft parduotuvėje vaikas rodo suaugusiems, kaip lengva įvaldyti Windows 8.

Beje, visai neseniai Microsoft Windows padalinio vadovė Tami Reller žurnalistams teigė paprastą tiesą: kompanijos tyrimai rodo, kad absoliuti dauguma vartotojų labai greitai įsisavina Windows 8 subtilybes. Štai ką ji sakė:

„50 procentų vartotojų pripranta prie ką tik jiems parodytos operacinės sistemos trumpiau nei per 5 minutes. Per pačią pirmą dieną praktiškai kiekvienas paleidžia aplikaciją per Start ekraną, suranda darbastalį, randa kitas subtilybes. Beveik pusė vartotojų tą pačią pirmą dieną aplanko Microsoft Store. Po kelių savaičių vidutinis vartotojas padidina „gyvų plytelių“ skaičių ant Start ekrano. „Gyvos plytelės“ skatina žmones naudoti turinį – vien per sausio mėnesį mes fiksavome virš 45 mlrd. unikalių „gyvų plytelių“ atnaujinimų“.

Tami Reller taip pat nuolat kartojo, ką Microsoft jau teigė anksčiau: kompanija jau pardavė virš 60 mln. Windows 8 licencijų, tuo tarpu iš el. parduotuvės Microsoft Store užfiksuota virš 100 mln. parsisiuntimų.

O mes, savo ruožtu, paklausime technologijos.lt skaitytojų: kaip jums sekasi įvaldyti naująją Microsoft operacinę sistemą Windows 8? Ar jau išbandėte, ir jei taip, kas buvo sunkiausia? O gal viskas ėjosi kaip iš pypkės?

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (50)

Susijusios žymos: