Naujasis 13 colių „Toshiba“ nešiojamasis pasižymės net 2560x1440 taškų raiška  (9)

„Toshiba“ jau baigia darbus prie nešiojamojo kompiuterio, konkuruosiančio su 13 colių „Retina“ ekranu apginkluotu „Apple MacBook Pro“ nešiojamuoju. Pasirodžiusiame pranešime spaudai rašoma, jog naujasis „Toshiba KIRAbook“ turės 13 colių ekraną su 2560×1440 taškų raiška.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Toshiba KIRAbook PixelPure“ ekranas turi 221 taškus colyje, bet tai vis tiek šiek tiek mažiau, nei minėto „Apple MacBook Pro“ ekrano. Kas nežinote, pastarasis produktas siūlo 2560×1600 taškų raišką ir turi daugiau taškų vertikaliai, nes pasižymi 16:10 kraštinių santykiu.

„Apple MacBook Pro“ neturi prisilietimui jautraus ekranu, „Toshiba“ su savo „KIRAbook“ leis pasirinkti, jūs norite prisilietimui jautraus ekrano, ar ne. Prisilietimui jautrus ekranas pakelia kainą, o ir nėra labai naudingas, nes kalbame apie nešiojamąjį kompiuterį, o ne hibridą.

„Toshiba KIRAbook“ priklausys „ultrabookams“, bus viso labo 1,77 centimetro storio ir svers vos 1,17 kilogramo. Kompiuteris bus pagamintas iš magnio lydinio, kas ne tik sumažina svorį, tačiau, pasak kompanijos, sutvirtins korpusą, lyginant su aliumininiu .

„Toshiba“ nešiojamąjį bus galima užsisakyti nuo gegužės 3 dienos. Kaina bus gana didelė, nes svyruos tarp 1600-2000 JAV dolerių, bet tai nestebina dėl kokybiškų medžiagų panaudojimo ir techninės įrangos. Tokiame kompiuteryje veiks sparčiausios „Intel Ivy Bridge“ procesorių konfigūracijos, tačiau kol kas nėra jokios informacijos apie diskretines vaizdo plokštes. Būtų gana keista, jei jos nebūtų siūlomos su tiek kainuojančiu „ultrabooku“ ir jo pirkėjams tektų verstis su ne itin našia integruota „Intel“ grafika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (9)