Steve‘as Wozniakas įžvelgia dėvimos elektronikos potencialą ir norėtų turėti išmanųjį laikrodį  (1)

Lietuvoje viešintis vienas iš „Apple“ įkūrėjų Steve‘as Wozniakas kalbėdamas su žurnalistais pareiškė tikįs dėvimos elektronikos ateitimi. Taip pat jis užsiminė, kad norėtų turėti išmanųjį laikrodį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aš naudoju grotuvą „iPod nano“, pavyzdžiui, kai skrendu lėktuvu ir klausausi muzikos. Man jis taip patinka, kad aš norėčiau, jog „iPhone“ galėtų būti toks pat mažas arba jis galėtų prisijungti prie interneto ir galėčiau jam balsu užduoti klausimus. Matau dideles dėvimos elektronikos galimybes. Net išmanieji akiniai „Google Glass“ gali sulaukti didelio pasisekimo. Kol kas negaliu nieko apie juos pasakyti, nes pats jų neišbandžiau, tačiau svarbiausia, kad produktas būtų vertas savo kainos“, – žurnalistams sakė S.Wozniakas.

Jis pridūrė manąs, kad „Apple“ taip pat būtų prasminga įžengti į televizijos rinką, pavyzdžiui, išleidžiant 4K raiškos televizorių už prieinamą kainą.

Visgi S.Wozniakas tikina nežinąs, kokių produktų galima laukti iš „Apple“ ateityje: „Stengiuosi nekreipti dėmesio į gandus, neklausinėju ir „Apple“ darbuotojų, ko laukti ateityje. Aš nenoriu žinoti, nes aš manau, kad „Apple“ slaptumas ir gebėjimas šokiruoti yra svarbu konkurencinėje kovoje, o taip pat rinkodaros atžvilgiu.“

Gandai apie tai, kad „Apple“ gali išleisti savo televizorių, sklando jau ne vienerius metus, tačiau iki šiol tai nepasitvirtino. Pernai neoficialiai skelbta, esą „Apple“ kuria išmanųjį laikrodį „iWatch“, tačiau kompanija šių gandų taip pat nekomentuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Gediminas Gasiulis
(3)
(0)
(0)

Komentarai (1)