„Intel“ nori turėti daugiau rinkos dalies ir hibridinių planšetų su „Google Android“ OS segmente  (0)

Nepaisant to, jog hibridinių planšetinių kompiuterių rinkoje pirmauja „Google Android“ operacinė sistema, daugelio dėmesys yra sutelktas į „Windows 8” ir „Windows RT“ operacines sistemas. Kad ir kaip bebūtų, gigantas „Intel“ šioje rinkoje nori „nušauti du zuikius vienu metu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nurodo šaltiniai iš nešiojamųjų kompiuterių rinkos, „Lenovo“ šiuo metu dirba prie 11 colių ekranu pasižyminčio „Yoga“ hirbridinio planšetinio kompiuterio, kai kiti garsūs vardai, kaip kad HP, „Toshiba“, „Acer“ ir „Asus“ savo atnaujintas serijas pasiūlys trečiajame šių metų ketvirtyje. Kai kuriuos iš jų varys esamos kartos „Cover Trail“, kai kuriuos - daug vilties teikiantys „Bay Trail“ „Atom“ lustai.

Kai kam gali pasirodyti keistas sprendimas į „Google Android“ operacine sistema paremtą hibridinį planšetinį kompiuterį su prijungiama klaviatūra įdiegti „Intel“ procesorių, nei kad ARM architektūra paremtą, tačiau „Intel“ turi savo planų. Prie savo lustų pritaikymo šiai operacinei sistemai kompanija dirba dar nuo 2011 metų, o vis didėjanti rinka diktuoja savo sąlygas. Artėjantys „Atom Bay Trail“ procesoriai turėtų būti proveržis tiek šioje rinkoje, tiek ir išmaniųjų telefonų. „Intel“ net neberūpi ir tai, kad jos išskirtinumas - galimybė „draugauti“ su įprastais „Windows“. Ji tiesiog nori pirmauti visur.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)