Kęstas Ermanas, žinomas kaip „Linkomanija“ įkūrėjas, siūlosi tapti LANVA pirmininku  (13)

Vieno iš didžiausių „torrent“ tipo portalų „Linkomanija“, kurį sudaro 200 tūkstančių narių, įkūrėjas Kęstas Ermanas, kuris jau neva visiškai kuris laikas nėra susijęs su projektu, savo tinklaraštyje pareiškė, jog siūlosi tapti LANVA pirmininku po V. Simanavičiaus fiasko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

K. Ermanas pareiškė, jog po to, kai V. Simanavičius prisipažino, kad platino narkotines medžiagas ir jam už tai reikės atsakyti, jau net nekalbant apie suteptą reputaciją, Lietuvos Antipiratinės veiklos asociacija, geriau žinoma LANVA vardu, ieško naujo pirmininko.

„Aš puikiai išmanau „piratinės“ produkcijos platinimo kelius nuo A iki Z. Turiu virš dešimties metų patirtį dirbant su tokio tipo projektais, išmanau naujausias technologijas ir interneto veikimo ypatumus, žinau, kodėl vienur ar kitur padarius kratą nieko nerandama ir kaip rasti. Skirtingai nuo Jūsų prieš tai buvusios boso, aš turiu išsilavinimą informacinių technologijų srityje ir greitu metu turėsiu mokslinį laipsnį.“, - savo privalumus vardino K. Ermanas.

Pabaigoje K. Ermanas savo tinklaraštyje pareiškė, kad per pirmus metus uždarytų net 10 piratinių tinklapių. Kad ir kaip bebūtų, K. Ermanas čia veikiausiai smarkiai ironizuoja. Taip yra, nes jis pats yra „iki pat ausų“ įklimpęs į artėjančias skolas. Jau pralaimėjęs bylą, tačiau apskundęs sprendimą, kuris veikiausiai ir vėl bus ne jo naudai, K. Ermanas, kaip „N5” vadovas, privalės sumokėti 130 tūkst. litų kompensaciją gigantui „Microsoft”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(0)
(1)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: