AMD nori pristatyti pigiausią GCN architektūra paremtą vaizdo plokštę iš „HD 7000“ šeimos  (0)

Nors AMD tik ruošiasi naujų produktų pristatymui, ypač kalbant apie grafinius posistemius, kompanija dirba „kamšydama“ spragas ir pasiūlydama vis geresnį kainos ir spartos santykį turinčius gaminius. Tai buvo padaryta su procesoriais „FX“ serijoje, dabar bus padaryta su vaizdo plokštėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to fakto, jog AMD šių žinių nekomentuoja, kalbama, jog AMD jau baigė ruošti pigiausią GCN architektūra paremtą vaizdo plokštę iš „HD 7000” šeimos. Naujasis gaminys priklausys „HD 7700” serijai ir turės „HD 7730” pavadinimą, o pasirodys visai netrukus.

Apie artėjantį jo greitą pasirodymą prakalbo portalas „Coolaler.com“, kuriame pasirodė mažmeninei rinkai skirtos „MSI Radeon HD 7730” vaizdo plokštės fotografija. Ji naudoja tokį patį 28 nm technologiniu procesu pagamintą „Cape Verde“ branduolį, kaip ir spartesni „HD 7700” serijos gaminiai, tiesiog yra „apkarpytų specifikacijų.

Ką AMD čia nori padaryti, tai įsiterpti tarp „Radeon HD 6670” ir „Radeon HD 7750” vaizdo posistemių. Pirmoji nėra paremta GCN architektūra, yra senos kartos, tad gana lėta. Jos kaina siekia vos apie 60 JAV dolerių, o naujasis „Radeon HD 7730” turėtų kainuoti taipogi nedaug - apie 70-80 JAV dolerių. Tuo tarpu spartesnis „Radeon HD 7750” įkainotas apie 100 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)