„Nokia Lumia 928” kol kas bus prieinamas tik JAV, suomiai toliau giria savo kamerą (Video)  (6)

„Nokia“ kiek ankščiau pranešė, jog ruošia „Lumia“ renginį gegužės 14 dieną. Artėjant šiai dienai, nieko nuostabaus, jog rodosi įvairiausių gandų, kas joje bus pristatyta. Jau daugiau ar mažiau aišku apie „Nokia Lumia 928”, nors kai kurie užsimena apie dar vieną „Lumia“ įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nokia Lumia 928”, tuo tarpu, jau patvirtintas oficialiai. Suomių interneto puslapyje, kuris yra skirtas JAV rinkai, galime išvysti, kaip šis telefonas atrodo. Vien iš kelių nuotraukų sunku kažką komentuoti, tačiau vienas gandas pasitvirtino - „Lumia 928” tikrai turės naują kamerą.

Kaip ir buvo spėta ankščiau, tai 8.7MP raiškos „PureView“ kamera su kombinuota blykste bei „Carl Zeiss“ optika, kaip ir vaizdo stabilizavimu. Ypač išryškinama galimybė filmuoti, kai šviesos yra ypač mažai. Video apačioje matote „Lumia 928”, „Apple iPhone 5” ir „Samsung Galaxy S III“ filmavimą praktiškai visiškoje tamsoje be saulės šviesos. Deja, tačiau „Nokia“ neišbandė „Samsung Galaxy S IV“ galimybių.

Iš pradžių „Lumia 928” pasirodys JAV, o juo prekiaus tik telekomunikacijų bendrovė „Verizon“. Kiek vėliau telefonas turėtų pasirodyti ir Europoje, kaip tai nutiko su „Lumia 920”, kuriuo JAV prekiauja tik ryšio operatorius AT&T. Abiejų įrenginių pajėgumas - gana panašus, didžiausias skirtumas - kamera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (6)