Microsoft pripažino, kad Windows 8 patyrė fiasko ir bus tobulinama

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2013-05-09 08:26
Windowsai ne kola... Bent as, kad eiciau prie naujos os turiu buti isitikines, kad ji man lips iskart, o ne teks pratintis ir gaisti laika ieskant elementariu funkciju... Jau vien nelabai noreciau gaisti laika viska instalinant is naujo, jei sena os veikia puikiai ir stabiliai. Todel visai suprantu zmones nusprenudius neiti prie win8, kai win7 puikiai sukasi ir toliau...
dzhiuge 2013-05-09 08:58
Man asmeniškai buvo tiesiog smalsu išbandyti, kokios naujovės Win 8 ir galiu pasakyti tiko viskas nuo pirmų dienų. Labai patogiai galima susidėlioti ten tas programėles ir galutiniam rezultate gaunasi geriau nei su senuoju Start . Bet čia žinoma skonio reikalas
Simplicity 2013-05-09 09:01
Kokia skambi antraštė! Na, o straipsnio turinys tik šiaip sau...
Kaunas 2013-05-09 09:33
kazkada isirasiau XP, isjungiau auto atnaujinimus, kurie tik sugadina viska, uzsimeciau classic 98' dizaina, nes maziau aki rezia ir jau xxx metu man jie veza be vargo mano opera ir cs 1.6. Kokio velnio tuos vindausus visi pastoviai perrasineja tai neturiu supratimo, zaidzia vaikai ir tiek. Nebent kas dirba su kokiom specialiom programom, kuriom reikia atnaujintu windows, bet siaip tai nera tikslo. XP the best.
faktas 2013-05-09 09:51
Aptikau straipsnį, specialiai tau - http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... ai?l=2&p=1
infoguru 2013-05-09 10:53
Žmogus kalba apie kokybinį darbo efektyvumo ir patogumo šuolį, o ne naujus saldainių popieriukus. Žmonės pirko Win3.11 po DOS, nes tai buvo žymus kokybinis šuolis. Tas pats buvo Win 3.1 > Win 95. Nuo Win 95 iki WinXP tas šuolis jau buvo mažesnis bet vis dar juntamas, o einant nuo Win XP iki Win 7 tų šuolių praktiškai nėra. Žiūrint į Win8 - praktiškai downgrade'as. Taigi reziumuojant jeigu kas mėgsta švaistyti pinigus pirkdami tuos pačius saldianius tik naujame popieriuke su skambiomis frazėmis tai jų reikalas. Todėl ir perrašinėja tuos Windowsus, nes yra krūvos kvailelių kurie perka su tais naujais popieriukais. O jei žmogui viskas veikia ant XP reiškia jam pilnai jų pakanka. Softas jei veikia tai veikia. Jis gi nesensta ir nepūna kaip pernykštės daržovės. Pitagoro teorema veikia ir šiandiena ir absčiai visur naudojama, ar pagal tavo logiką jos reiktų atsisakyti, nes ji jau pasenusi?
deivec 2013-05-09 11:27
dieve tu mano.... kiek cia galima sneketi.... be rysio ta sasaja ir viskas.... na o kaip gali buti kitaip... jei kurta tabletams.... ne vistiek visi priskalde niolika straipsniu apie tai
aukselis 2013-05-09 11:59
": Pritaikymas darbui su liečiamais ekranais; Apps'ų parduotuvė; Pagerinta darbo sparta; Efektyvesnis energijos panaudojimas; Patobulintas saugumas; Naujas Task Manager'is; Patobulintas File Explorer'is; Greitas užsikrovimas; Patobulintas Multi-monitor palaikymas; Push button reset ir t.t.
infoguru 2013-05-09 13:53
Puikus humoro jausmas O dabar jei rimtai... kuom tai pagerino mano kasdieninį darbą kai... - Mano ekranas neliečiamas o jei ir būtų liečiamas nematau prasmės per jį braukyti nes greitai ranką paskausta... - Apsų parduotuvė su apsais kurių man nereikia... WOW Man kaip nemokančiam parsisiųsti programų mirtinas patobulinimas. Pagerinta darbo sparta? Įdomu kiek tos spartos atsiremia į hardwaro spartos pagerėjimą... Greitas užsikrovimas? Na nežinau. Neturiu poreikio kas 5 min perkrauti OS. Visa kita smulkmenos, o tu man siūlai už tai mokėti. Nieko tau neįrodinėsiu. Nėra prasmės. Ir apskritai - su vaikais tingiu ginčytis.
vvv2 2013-05-09 14:13
EdvasP 2013-05-09 16:47
Lietuvis geriausiai įvertins produktą jį pirkdamas. Jeigu W8 nulaužti, pripranta ir viskas gerai. Bet jeigu reiktų mokėti kelis šimtus litų, tada suvoktų, kad nėra tokių šuolių už kuriuos reiktų sumokėt kelis šimtus litų. Na nebent turi laptopą, kuris nuėmus ekraną virsta planšete. O ir tos pačios planšetės su W8 brangios lyginant su android ir net Apple įrenginiais. Net jei kaina vienoda, supranti, kad tau android ir iOS gali daugiau duoti.
aukselis 2013-05-09 19:52
Vienu žodžiu, nesukrapštei (ar mama nedavė) 15/30 eurų ant Windows 8 tai čia pasidergt sugalvojai.
zet 2013-05-10 11:24
Aukseli, pats tu trolis. Zmogus issake savo nuomone su paprastais ir aiskiais argumentais. Tai ar tu nenori ju isgirsti ar tu trolis ar dar blogiau. Zmogui neaktualus tie atnaujinimai ir jis kalbejo grynai is savo varpines, jis nekalbejo, kas kitiems kaip kitiems, jis kalbejo konkreciai, kaip jam asmeniskai - o tu kisi nuomone, kad kitiems kitaip. Jis nekalbejo kaip kitiems, jis kalbejo, kaip jam. Tai kas cia trolis, tu ar jis? Pvz as turiu n kompu, tiek darbiniu, tiek namie ne vienas stovi. Vienas yra xp windozais. Jei windozai palaikytu 11drx tai man tu windozu ant kompo uztektu dar 10 metu. Ta zmogus ir bande pasakyti, kad isidiegus naujus windozus jam ASMENISKAI niekas nepasikeistu, jis sekmingai pasileistu savo CS 1.6 perskaitytu technologijos.lt ir t.t. Pvz kiek zmoniu turi smart phone'us ir kiek ju isnaudoja tuos visus pribumbasus? Tai didziajai daliai gerinti smart phone'a i geresni yra tik del prestizo (cia statistiskai jei vel pradesi trolinti, kad tau yra kitaip). Pvz kai nuomavausi buta, ten buvo siurblys, pastebejau, kad geras - bet ir tiek. Paskui tik suzinojau, kad jis tarp siurbliu ten dievas, 5 gabalai litu (nepagrazinus). Kad vien slanga kur lektuvams degalus pila ir milijonas pribumbasu. Nu jis man buvo tiesiog siurblys, gerai siurbe ir tiek. Vienodai man gerai butu siurbes ir siurblys uz 1000 litu ar 600 litu. Tai va kaip jauciasi kai kurie zmones kaip as ar kiti. Ateina agentai prie duru, ir prastumineja advanced siurbli, kuris turi n nauju pribumbasu, kuriu man nereikia, ipac kai reiks gaisti laika jiems isisavinti. Mes nieko nesakome, kad tas siurblys prastesnis, mes sakome, kad mums n x jo reikia. Cia aisku gali dar atsirasti zmoniu, kad vadins mus tech senienomis ir t.t. bet cia jau prasideda aiskinimas, kaip kas turi gyventi. Taigi isisklausyk ka zmones sako, tada nustok vadiniti troliais kitus kai pats trolini.
aukselis 2013-05-10 12:15
Jei tau, ar kuriam kitam žmogui, nereikalingos jokios OS naujovės, tai ko čia apskritai lendate į tokias temas, kaip Windows 8, ir trolinat? Aš suprantu žmones, kurie nori naujovių, bet yra nepatenkinti kaip tos naujovės yra padarytos. Jei tau pilnai užtenka XP, tai tyliai kamputyje ir sėdėk, o ne priekaištauk, kad kiti "žaidžia" su Windows atnaujinimais.
zet 2013-05-10 12:16
dar vienas dalykas, microsoftas sugeba beta versijas isleisti kaip geras, vartotojai istestuoja, beje, (testuoja dar mokedami uz tai pinigus) ir po to jau microsoftas paleidzia realia windozu versija. Tad laukiam 9 versijos, kas jau bus reali nauja windozu karta.
zet 2013-05-10 12:38
aukselis-> ismok girdeti kitu argumentus. 1. As sakiau kad tik vienas mano kompas turi xp, o ne visi. Mano hobis yra namu automatikos sistemos, yra n parasyto softo,kuris puikiai sukasi ant xp, su naujais windozais zinau reiks kai kuriuos draiverius nuo nulio perrasyti ar visiskai priimti kitus sprendimus. 2.Senam kompui su senom programom tie nauji windozai tai suniui penkta koja. 8 w. realiai pasijus su kokiu hibridiniu kompu, kur lieciamas ekranas, nauja gelezis, naujos programos. 3. Jis kalbejo, ka is principo zmogus gali kitaip ar naujo pajusti/padaryti tenkinant senus savo iprocius. Su senu kompu - praktiskai nieko. Jei zmogaus poreikiai - foto, internetas, filmai , senas wordas - jam jokio praktines naudos is nauju windozu. Ta ir zmogus norejo pasakyti. O tam tikrais momentais gaunasi net downgrade'as, nes persirases windozus negales iskart dartyti tai ka iprates daryti. 4. Jei butum tu teisus, astunti windozai butu sekmingai parduodami. 5. O dabar pats atsakyk, kiek paklausus septinti, astunti w. butu, jei xp palaikytu naujausia drtx ? Paprastas paaiskinimas su siurbliais. Senoviai, buvo dosas - na buvo sluota. Tada atsirado pirmi windozai - tai kaip pirmas siurblys varomas garo energija. Veliau atsirado siurblys varomas eleketra. Tada atsirado patubulintas siurblys su mygtukais, rezimais - na chebrai jis tinka ir visi laimingi. Dabar siulo su wisokiais lietikliais siurbli, kur reiks mokintis kaip juo naudotis. Taigi, jiems atlikti (siurbi ryte ir vakare) reiks isnaujo mokintis!! del to kad i tinkla greiciau isijungia, biski tyliau uzia. Va stai cia praktine kalba gaunasi 'DOWNGRADE'AS, kai tikslas - tas pats veiksmas, o jam atlikti reikalingos papildomos pastangos. Kai zmonems uztenka ryte ir vakare pasisiurbti - n x tas advanced siurblys reikalingas. Zmonems kurie siurbia nuo ryto iki vakaro ir dar visokiais budais ir visokiose vietose ir jiems tai patinka - OK jis jiems reikalingas. Griztam vel i paprastus zmones - jiems reikalingi nauja siurbliu karta kuri pati siurbs uz juos Tai kas cia tau nesuprantama? Dar paprasciau negu su siurbliais negaliu paaiskinti.
aukselis 2013-05-10 13:22
Man atrodo, kad tas tavo siurblys labiau simbolizuoja hardware'ą, o ne software'ą.
Simplicity 2013-05-10 13:32
Jau net neaiškiu juoktis ar verkti, kai žmonės kalbėdami apie operacines sistemas ir kompiuterius, pavyzdžiu ima šluotas, garo variklius ir dulkių siurblius... Dar palyginkit su stalo įrankiais ir patys susigalvoję problemą prieikit prie išvados, kad lieja savo tulžį ir aiškina kaip jiems nereikalinga viena ar kita Windows OS funkcija.
Smėlis 2013-05-10 13:49
Žinok būna ir tokių, kurie naudojo (netgi licenciją pirko) ir po panaudojimo pasidarė neigiamas išvadas? Jie irgi neturi teisės pasakyti kažką blogo?
zet 2013-05-10 14:19
Seskis - du Tiek softo tiek gelezies keitimas itakoja mus kiek kas ir kaip keisis veiksmuose tiek tiesiogiai tiek netiesiogiai susijusiais su tais daiktais/paslaugomis bei kiek laiko reikia tas paslaugas/produkutus idiegti/adaptuoti/ismokti jais naudotis ir koki naudinguma/nasuma mus sukuria. Kai idiegimo/ismokimo kastai didesni negu naudingumas/nasumas ir atsiranda zmoniu nepasitenkimai. Praktiskai zinoma, kad pripratimas daryti kitaip (nors ir geriau) reikalauja nemazai pastangu - taigi to kaina didele. Reiskias produktas ar paslauga kuri keicia iprocius turi duoti tikrai apciuopama pridetine verte. Kas tas naudingumas is paslaugos/prekes pakeitimo - jau pagal individualius poreikius. Praktiniai 8 windozu pardavimai rodo, kad didzioji dauguma negauna pridetines vertes iskaiciavus mokymosi/pirkimo/adapatavimo kastus. Is cia seka, kad 8tukas neduoda pakankamai pridetines vertes arba per dideli adaptavimo/ismokimo kastai. 8 blue ir bando 2 dali pakeisti. Tik tiek.