„Word of Warcraft“ praranda žaidėjus, per tris mėnesius pasitraukė 1.3 milijono

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MNM 2013-05-10 19:15
Keiciasi laikai, keiciasi mados, kiek galima ta pati per ta pati losti. Kai galo ir tikslo nematai, arba kai pasieki jau vos ne viska ir nebelieka nieko veikti.... Man tik idomiausia butu sulaukti, kada sito geimo servus prades uzdaryti. Nenustebciau, kad po to Blizzardas noredamas dar pelno gauti, sukurs koki panasu i World of Starcraft. Siaip ar taip, Blizzard'as jau nieko nebesukuria doro, tik lipdo pinigus is pratesimu ir nauju daliu.
Shinigami 2013-05-10 20:50
Žaidžiau anksčiau, bet prieš kuri laiką mečiau, nes po kurio laiko viskas tampa labai monotoniška. Nes tai žaidimas be didelio strateginio mastymo ir strategijos. Laimi kieno lv didžiausias. Bei labai jie pinigus lupa. Mėnesinis gan brangus, o visokių menkniekiu kainos iš vis absurdiškos.
salemas5 2013-05-10 20:59
Jie WOW'a galetu issaugoti tik pereje i f2p puse.
backsoon 2013-05-10 21:31
"Laimi kieno lv didžiausias" šis sakinys įrodo, kad neturi žalio supratimo apie wow. Dėl pačio žaidimo tas tai taip, visiems žaidimams ateina laikas užleisti vietą naujesniems.
mnv 2013-05-10 22:04
Kai subai bus <500k, tada gales bandyti "saugoti", iki to dar toli. Shinigami: Menesine kaina standartine MMO, o tie menkniekiai isvis niekam nereikalingi, tai nenori ir neperki
unytas 2013-05-10 22:05
uzsikeli max lvl o po papuildimas ir vel pasiekes max lvl vel papildimas, pasaka be galo. nebent sukurs warcraft 4 bet prireiks ne vieneru metu
Shinigami 2013-05-10 22:35
Nežinau kas wow gali rasti strategijos. Nes vienintelis būdas ten kovoti yra kovoti tiesiogiai. Jei priešininkas tavęs negali atakuoti - tai jis tiesiog pabėga ir tu jam nieko nepadarysi. Jis atgaus visas gyvybes. Todėl laimi tas kuris turi didesni lvl. Arba jei puola keliese vieną. Kai kurių misijų išvis negali praeiti jei esi vienas. Todėl aš ten strategijos nelabai matau. O kai pasieki aukščiausia lygį tai iš vis viskas tampa monotoniška. Tik tas kas niekada nežaidė tikros strategijos gali kažką wow matyti.
Makashi 2013-05-10 22:59
Vistiek greit visi ims zaisti Shroud of the Avatar ir baigsis vaikiskos grafikos zaidimu era
stiklas 2013-05-10 23:06
Na shinigami nebekalbek wow tema, nes matyti kad esi pazaides maksimum kelis menesius, per tiek zinoma, kad nepamatysi ten jokios strategijos, o tik susipazinsi su sio zaidimo pagrindais. kas liecia dungeonus, battlegroundus, arenu kovas - susijungus i teamspeaka praleisti ilgus ziemos vakarus budavo tiesiog pasaka. be strategijos, personazo valdymo igudziu ir kitu zaideju kompanijos nieko nenuveiksi siame zaidime.
nondescript 2013-05-10 23:27
Pasikelt levelį nieko nereiškia, nes tik pasikėlus prasideda pats žaidimas, tau dešimt kartų daugiau laiko reikės, kad surinktum end game gear'ą (plius tau vieno gear'o neužteks, vieno reikės pvp, kito rvr, kito pve), o su end game gear'u gali, kad ir vienas prieš 10 to pačio levelio eit. O strategija buildai ir kaip susidėlioji skillus + rimtesnes strategijas jau per teamspeakerį su grupe aptarinėjamos.
Sloth 2013-05-11 06:40
Paleidus The Elder Scrolls online, wow žaidėjų kiekis turėtų dar smarkiau nukristi
Shinigami 2013-05-11 07:34
Kaip tik šitai ir turėjau omenyje. Kol susirinksi end game gear'a gali žaisti savaites ar mėnesius monotoniška monotonišką žaidimą. Ir pagrindinis dalykas ko reikia kad laimėtum prieš aukšesnio lvl personaža - tai aukšto lv ir gero gear'o, arba daug žaidėjų. Ir kokia ten didelė strategija? Tankas pritraukia visa boso dėmesį į save, nuotolinių ataku žaidėjai puola iš toliau, o gydytojai visus gydo. Ir čia visa strategija. Žinoma, dar ne mažai duoda įgūdžiai spaudinėjant klaviatūrą. Pagal mane ten tiek pat strategijos kiek ir NFS MW.
sielinas 2013-05-11 07:51
Savo laiku taip pteko paturėti šį žaidimą kol neturėjau vaikų , tačiau vėliau teko šio malonumo atsisakyti, nes vaikams dėmesys ir laikas svarbiausia. Žaidimas tikrai daug laiko suryjantis.
PrefixS 2013-05-12 12:20
Visi MMO žaidimai yra daugiau ar mažiau nesąmonė, nes nieko unikalaus jau nebesukuria, trenki smūgį kažkam ir pradeda šaudyti ten fejerverkai, spec.efektai visokie (atseit labai galingas smūgis)... Bent jau manęs tokie beviltiški žaidimai visai netraukia ir net nepasigesčiau jei jie išnyktų.
nondescript 2013-05-12 23:53
Shinigami, RPG ir nėra strateginiai žaidimai bet kai instance nuo kiekvieno tavo klaidingo žingsnio gali mirti visa grupė, reikia pasukti galvą, pavyzdžiui dps neužtenka vien tik atakuoti, turi perprasti priešus, žinoti kada ir kokias atakas jis naudos, kada ir kelių metrų atstumu laikytis ir t.t. dirbtinis intelektas šiais laikais nekvailas. Vis dėlto kokybiškų MMO tikrai nedaug (WOW vienas iš jų, bet jau seniena), o ir tiems patiems trūksta interaktyvumo ir labai daug beprasmiško laiko prarandi rinkdamas daiktus, todėl man dabar daug smagiau pažaisti su konsole kokią šaudyklę ar pan.
Sloth 2013-05-13 08:13
Elder Scrolls online būtent ir užpildys strateginę spragą MMO. Monstrai žaidime kooperuosis ir keis strategiją priklausomai nuo to, kas juos puola. O ir šiaip, kadangi bus išlaikoma ankstesnių elder scrolls žaidimų mechanika, tai turėtų pridėt nemažai strategijos. Turėtų nebūt eilinis kelių mygtukų spaudinėjimas, koks būna daugelyje MMO. Apskritai, pastebima tendencija, kad tie žmonės, kurie daug laiko praleidžia pliekdami žaidimus, dažnai mėgsta juos pateisinti, sakydami, kad tam ir tam žaidime reikia daug mąstymo ir pan. deja, bet dažniausiai taip nėra. Daugelis žaidimų apsiriboja keliais geriausiais build'as, kurie yra tam tikros skirtingos paskirties ir tiek. Atstumo skaičiavimas ir pan ir pan - ties tuo reikia pagalvoti pačioj pradžioj, vėliau tai vėlgi dažniausiai tampa automatika. Tokių žaidimų trūkumas, kad ilgainiui jie priverčia žaidėją viską daryti automatiškai, jis nustoja galvoti. Atstumas ir puolimo kryptis apskaičiuojamos automatiškai, nes yra patirtis, visi geriausi build'ai žinomi bene mintinai. Didelių strategijų tokiuose žaidimuose tikrai įžvelgti nereikia.
stiklas 2013-05-13 12:31
lygiai kaip ir su iprastais strateginiais zaidimais - perpanti kur ir kokius resursus kast, ko ir kiek is ju pasigamint kad iveiktum viena ar kita priesa. visi zaidimai vienodi, atradus tam tikra metodika jie tampa lengvi, paprasti ir nebeidomus, tada pradedam ieskot kito
Sloth 2013-05-13 12:43
Dėl tos priežasties dabar žaidžiu tik civilization serijos žaidimus. Žaidžiant ant 8 sudėtingumo lygio kiekviena civilizacija reikalauja permąstyt strategija, adaptuotis prie varžovų ir geografinių sąlygų, kas kiekvieną žaidimą iš esmės padaro unikalų.
vanduo4 2013-05-30 05:30
Kam bedaujat del strategiju? Sutinku, kad „Word of Warcraft" tai ne strateginis zaidimas panasiai kaip ir "League of legends". Labai daug nerealios fantastikos. - Cia turi savo heroju ir jy tik stiprini. Noredamas tai padaryti greiciau, turi pirkti visokio slamsto. Siame zaidime netgi budamas prastas zaidejas bet sukaupes visokiu galiu (lvl, gear'u ir kt) laimi pries gerus zaidejus, bet neturincius visokiu galiu. - Pabandykit Star Craft - hart of the swarm. Tereikia nusipirkti zaidima ir daugiau nera jokiu mokesciu. Ir ten nera jokiu ypatingu galiu, lvl ar gear'u. Cia kovoja trys rases: zmoniu, zombiu ir ateiviu. Aisku fantastikos irgi yra, bet ji labai realistiska lyginant su realiu pasauliu; - Kiekvienas zaidimas prasideda nuo nulio ir pergale priklauso nuo to kaip gerai vystai savo ekonomika ir valdai savo armija; - Galit susirasti mane "Lunatik". Siame zaidime Lietuvy tik viena sutikau per keliata metu; - Kasmet vyksta cempionatai, tisiogines transliacijos internetu, pilnas strategiju - klaidu aptarimas ir t.t. O jeigu gerai zaisit - galit buti pakviesti y cempionata susikauti del 30000 Euru prizo. Azijoje buvo netgi 110000 Euru prizas; - cia daugybe lygu, kuriose zaidi su panasaus lygio zaidejais, tad niekada nebusi ant pacio dugno. Savo divizijoje gali buti geriausias; - Grafika HD, na man labai patiko. Siulau prisijungti. Cia tikra strategija.
Globalas 2013-06-20 15:08
Tik nebeskleis cia veju..Ant Wow ir LoL nereikia strategiju?? ka jus cia pezat..tikrai matos ,jog nesat ju zaide ant tiek ,kad suprastumete kame cia reikalas..Visi tie komentarai , kur rasoma ,jog nereikia strategijos, tiktais parodo ,jog zmogus tikrai nera zaides ir nesupranta apie ka sneka, svarbu ,kad tik loti , ir nieko protingo nepasakyti. Paziurekit bent stream'a koki ar pora championatu ir tada pasakykit ar tikrai nereikia jokios strategijos snekoriai. Svarbiausia, kad tik apdergti ir nieko kito. Beto ant Starcrafto nera ZOMBIU..cia tik dar vienas atvejis kuris parodo, jog sneki vejus , ir nieko nesupranti , tenais yra Zerg'ai - vabzdziai. Tad tiktais irodiai ,jog nieko nenusimanai..ir ,jog nifiga zaides nesi..Apie piniginius prizus gal geriau patylek..nes ju sumos keicias nuo championato tipo. Ir ,jog patekti i tokio lygio varzybas turi buti PRO..ne kiek vienas noob'as kuris pradejas zaisti gali apie tai svajoti. Beto tavo ziniai is lietuviu nera nei vieno ,kuris zaistu tokio lygio turnyruose. Tad kita karta skleisdamas klaidinga informacija ,bent jau pats isbandyk ir tik tada drysk kazka teigti. PEACE