„Word of Warcraft“ praranda žaidėjus, per tris mėnesius pasitraukė 1.3 milijono

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Globalas 2013-06-20 15:12
Blizzard nieko doro nesukuria..nu tik nereikia gerai ?? DiabloIII ir StarCraftII . Sitie yra perliukai..tad pirma isbandyk ir tik tada kalbek.
Globalas 2013-06-20 15:18
Ir nori tuom pasakyti ,jog Elder bus visiskai kitoks zaidimas ?? gal nebejuokink zmoniu. Visu pirma jis taip pogi atsibos , nes bus viskas per ta pati. Tad Elder online nebus visiskai isskirtinis zaidimas , bus kaip visuose kituose MMORPG zandro zaidimuose , gausi galu gale daryti same shit..Tad neliaupsink taip sito grajaus. Pirma eik pazaisk Elder single stroy mode, ir tik poto pasakyk , jog ten bus kazkas naujo, to ko dar nemate pasaulis.
Xdmin 2013-06-20 22:28
Pats nepirkau, bet draugai kurie pirko tai nusivyle. Tikejosi daug daugiau. Tai nemanau kad labai vykes projektas, StarCraft tai taip, kitas reikalas, nros ir neesu zaides, bet vyksta turnyrai oficialus, kaip ir League of Legends pvz, tai manau daug pasako.
Kirtiklis 2013-06-20 22:42
Kalbant apie strategiją, ar kas bandė World of Tanks, random mūšius? Kiekviena karta negali žinot kas bus priešas, mapas ir kokie žaidėjai, mūšiui prasidėjus - viskas random, ir jei tavo sąjungininkai mirę ir priešu šiek tiek daugiau..
Globalas 2013-06-22 18:32
Man situ dalyku sakyt nereikia,nes pats viska puikiai zinau..Beto Starcraft ir LoL du visai skirtingo tipo zaidimai, tad ju lyginti taip pogi nereiketu..nesvarbu , jog vyksta abieju turnyrai, taciau cia du skirtingo zandro grajai..DiabloIII - labai graziai padarytas , tad vykes projektas ,pats zaidziau ir pats pirkau, viena ka pasako draugas , kol pats neisbandai.. Irgi ka tau daug pasako sitas dalykas,jog vyksta turnyrai ? ? ?
Xdmin 2013-06-22 21:04
Mano 2 draugams ne, todel ir pats nebandyciau, tai ir atrodo nevykes Turnyrai nevyksta ant bet kokiu zaidimu, jie gali vykti tik ant isbaigtu zaidimu, kur bugu minimaliai, rasiu/klasiu/heroju plisuai ir minusai subalansuoti. Sutinku, kad ant MMORPG turnyru padaryti nepavyktu, todel jie vertinami kitu kriterijumu - zaideju skaiciumi.