„Apple“ vadovas Timas Cookas: „Mes turime dar kelis revoliucinius produktus“  (8)

Ar „Apple“ praranda savo patrauklumą? „Tikrai ne“, – sako kompanijos vadovas Timas Cookas ir priduria, kad užantyje turi dar ne vieną revoliucinį produktą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbėdamas su „All Things D“ žurnaliste, T.Cookas pabrėžė, kad klientų pasitenkinimas „Apple“ produktais tebėra ypač aukštas, taip pat jie vis dar yra aktyviai naudojami.

Be to, „Apple“ pastaruoju metu išleido puikiai vertinamų produktų – „iPhone 5“, naujų „iPod“ grotuvų ir naujų „Mac“ kompiuterių. „Mes visuomet turėjome konkurentų, – sako T.Cookas. – Mes kovojome su „Microsoft“, ir tebesikauname su jais kompiuterių rinkoje. Mes kovojome su techninės įrangos gamintojais, kurie buvo laikomi puikiais produktų gamintojais, pavyzdžiui, „Dell“. Bet mes visada pasiruošdavome ir kovodavome. Nemanau, kad šiandien situacija yra kitokia.“

Technologijų milžinei vadovaujantis vyras pabrėžia, kad „Apple“ privalo sutelkti dėmesį į produktus. „Mes turime nuostabių planų, su kuriais jau ilgokai dirbame. Manau, mes turime dar kelis revoliucinius produktus“, – įsitikinęs T.Cookas.

Paklaustas, ką mano apie „Google Glass“ išmaniuosius akinius, jis pripažįsta matantis produkto privalumų – apskritai, dėvimi technologijų gaminiai turi nemažai potencialo. „Tai tyrinėjimams atvira sritis, – mano jis. – Norint įtikinti žmones, kad jie turėtų kažką dėvėti, – šis produktas privalo būti tiesiog puikus.“

T.Cookas pakartojo, kad kompanijos tikslas išlieka gaminti geriausius produktus rinkoje. Ir nors rinkoje yra daugiau „Android“ telefonų nei „iPhone“, T.Cooko nuomone, dažnai „Android“ telefonai laikomi paprastais telefonais, o ne išmaniaisiais.

Nors „Apple“ vadovas neatskleidė, kokių produktų galima laukti ateityje, jis užsiminė, kad birželio 10 dieną prasidėsiančioje programuotojams skirtoje konferencijoje „WWDC“ bus pristatytos naujos „iOS“ ir „OS X“ operacinių sistemų versijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: