HTC ruošia galingą išmanųjį telefoną T6 su biometriniais davikliais  (0)

Šiandien tapo žinoma, kad kompanija HTC aktyviai darbuojasi prie išmaniojo telefono HTC T6, kuris turėtų konkuruoti su planšetofonu Galaxy Note 3. Šaltinių teigimu, taivaniečių kompanija ruošia didelį ekraną turintį išmanųjį telefoną, palaikantį įvestį specialiu rašikliu, o taip pat galėsiančiu pasigirti visa eile biometrinių daviklių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo išore HTC T6 bus panašus į dabar rinkoje esantį HTC One, tačiau bus žymiai didesnis. Planšetofonas gaus 5,9“ įstrižainės 1920 x 1080 raiškos IPS ekraną. Aparatinės platformos pagrindu taps 4 branduolių procesorius Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) su Krait 400 branduoliais ir 2,3 GHz taktiniu dažniu, už grafiką bus atsakingas GPU Adreno 330.

Išmaniajame telefone bus įdiegta 2 GB operatyvios atminties, 16 GB duomenų kaupiklis, microSD kortelių skaitytuvas. Kaip ir HTC One, naujokas turės atskirą garso procesorių, palaikančių technologiją BoomSound. Nugarinėje dalyje bus Ultrapixel technologiją palaikanti kamera su optine stabilizacija, apie raišką kol kas nežinoma. Priekyje bus 2,1 MP raiškos kamera.

Jei aparatinė dalis gali atrodyti kaip įprasta šių metų flagmanams, tai toliau bus kiek įdomiau. Deklaruojama, kad išmanusis telefonas gaus operacinę sistemą Android Key Lime Pie, nors Google dar tik planuoja anonsuoti Android 4.3 Jelly Bean.

Kita įdomi detalė – tai biometriniai sensoriai. Teigiama, jog tikrai bus pirštų atspaudų skaitytuvas, taip pat technologija, kuri leis įvertinti atstumą tarp specialaus rašiklio ir ekrano. Tiksliau apie biometrinių daviklių naudojimo scenarijų paaiškės ne anksčiau nei pačio įrenginio debiutas. Antra vertus, galima spėti, jog HTC rimtai taikosi į verslo segmentą su savo programa HTCPro, todėl biometrinė apsauga turėtų labai praversti. HTC T6 energija aprūpins 3300 mAh talpos akumuliatorius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: