HTC traukia per dantį Samsung ir jos “plastiko gabalą” Galaxy S4  (8)

Neseniai pasibaigusioje kūrėjams skirtoje konferencijoje Google I/O 2013 nebuvo anonsuotas naujas Nexus serijos atstovas, tačiau buvo nuspręsta tokiu paversti Samsung išmanųjį telefoną – flagmaną Galaxy S4, kuriam kartais pridedamas titulas „Google Edition“, kadangi jis gaus tik „grynakraujį“ Android ir nieko daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujokas taps prieinamas per Google Play birželio 26 d., o kaina sudarys $649, nors tai visiškai nedera prie Nexus kainų politikos, kuri numato tikrai patrauklias (nedideles) kainas ir patrauklų techninių specifikacijų/funkcionalumo rinkinį.

Tokį Google sprendimą subtiliai išjuokė kompanijos HTC atstovė Leigh Momii, kuri savo Twitter paskyroje publikavo pranešimą ir subtiliai įkando Samsung, savo flagmano pagrindinei konstrukcinei medžiagai pasirinkusią plastiką. „Taigi jūs galite mokėti $649 už plastiko gabalą <…> arba… Jūs galite palaukti“, – teigiama žinutėje.

Pastaroji HTC atstovės žinutė nuskambėjo ne tik kaip pasiūlymas Google pasinaudoti būsimu HTC flagmanu, tačiau ir kaip galima užuomina, kad pasirodys išmanusis telefonas su Nexus prekiniu ženklu. Tiesa, kiek vėliau kitas HTC atstovas Jeff Gordon paneigė, jog dabartinis kompanijos flagmanas turės versiją „Nexus Edition“. Antra vertus, galbūt vartotojai mieliau rinktųsi HTC One Nexus nei ruošiamą Galaxy S4 Google Edition? Gal tai būtų buvęs geresnis sprendimas?

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (8)