Naujasis „Google Nexus 7” neva atsisakys visų savo ydų, bet neaišku kiek kainuos  (0)

Iki „Google“ konferencijos „I/O 2013” beliko keletas dienų, tad mes pakalbėsime apie vieną iš paskutinių gandų, kurie „sukiojosi“ prieš renginį. Vienas iš jų yra tas, kad naujasis „Google Nexus 7” planšetinis kompiuteris iš esmės atsisakys visų savo ydų, bet neaišku kiek kainuos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad antrosios kartos „Nexus 7“ ir toliau gamins kompanija „Asus“, tačiau šį kartą bus pasirinktas net WUXGA raiškos ekranas, arba kitaip 1920x1200 taškų. Viena iš didžiausių pirmosios kartos „Nexus 7“ ydų buvo ekranas, nepaisant jo naudotos HD raiškos.

Daug kas keikė ir „nVidia Tegra 3“ lustą, kuris nuvylė visus tuos, kurie įsigijo įrenginius su juo. Galime kalbėti netgi apie išmaniųjų telefonų „LG Optimus 4X HD“ bei „HTC One X“ pirkėjus. Tiesa, čia gandų skleidėjai nesutinka, ką pamatysime „Nexus 7“. Kai kas mini senesnį „Qualcomm Snapdragon S4 Pro“ iš „Nexus 4“, o kai kas kalba apie dar nepasirodžiusį galiūną „Snapdragon 800“. Kalbama ir apie 5MP raiškos vaizdo kamerą.

Jei „Google“ nori išlaikyti tą pačią 200 JAV dolerių kainą už pigiausią variantą, neįsivaizduojame, kur kompanija galėtų sutaupyti. Nebent ekranas ir vėl bus prastas, o vietoje „Snapdragon 800“ matysime „Snapdragon S4 Pro“. Bet kokiu atveju, iki konferencijos laukti liko jau nebe daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)