Aukštos raiškos, plonų nešiojamųjų tik daugės: „Asus“ pristato 13 colių „Zenbook Infinity“  (1)

Ypač aukštos raiškos, ir dar be to plonų nešiojamųjų kompiuterių tik daugės. Štai šiuo metu prekyboje esantis „Asus Zenbook Prime“ stebina savo metaliniu rėmu, greičiu ir plonumu, kaip ir 13 colių Full HD raiškos ekranu, tačiau pristatytas dar geresnis variantas - „Zenbook Infinity“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nurodoma, „Asus“ suprojektuotas „Zenbook Infinity“ nors ir turės, atrodo, tą patį ekraną, kuris, tiksliau kalbant, bus 13.3 colio įstrižainės, bet pasižymės nauja, ypač aukšta raiška - 2560x1600 taškais. Tai jau ribos, kuriose karaliauja 13 colių mažylis iš „Apple“ vardu „MacBook Pro“.

Be įspūdingo ekrano, „Zenbook Infinity“ varys visai neseniai pristatyti „Intel Haswell“ procesoriai, o nešiojamojo kompiuterio plonumas stebina dar labiau. Jis yra viso labo 15.5mm storio, kai praėjusios kartos „Zenbook Prime“ su savo metaliniu rėmu buvo 18mm storio.

„Gorilla Glass“ apsauginis stiklas saugos ekraną ir vietas, kuriose rašydami klaviatūra laikome delnus. Taip, jūs supratote teisingai, nes „Zenbook Infinity“ turės ir prisilietimui jautrų ekraną. Kompiuteris pasirodys trečiajame šių metų ketvirtyje ir tikrai kainuos virš 1500 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(1)

Komentarai (1)