HP pristatė „Android“ nešiojamąjį kompiuterį su nuimamu ekranu-planšete  (0)

Aktyviai plečianti savo naujos kartos kompiuterių bei planšečių asortimentą kompanija HP pristatė naujausią gaminį – „HP SlateBook x2“ su „Android“ operacine sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai hibridinis sprendimas – nešiojamasis kompiuteris, kurio nuimamas, liečiamasis ekranas gali veikti savarankiškai kaip planšetinis kompiuteris. Toks universalus „du viename“ sprendimas suderina galią ir mobilumą, o vartotojams suteikia platesnes galimybes kurti, dalintis ir mėgautis įvairiu skaitmeniniu turiniu įvairiose vietose ir situacijose.

HP naujos kartos kompiuterių asortimentas pildomas naujais gaminiais taip, kad leistų vartotojams naudotis savo informacija tais įrenginiais, kurie lengvai pritaikomi prie jų poreikių.

„HP SlateBook x2“ yra pirmasis „Android“ hibridinis kompiuteris su nuimamu ekranu ir „NVIDIA Tegra 4“ procesoriumi. Šis procesorius leidžia geriau įsijausti į žaidžiamus žaidimus, padidina interneto naršymo spartą, užtikrina sklandų didelės raiškos vaizdo atkūrimą bei suteikia galimybę gauti „TegraZone“ programėlę.

„Klientai nori naudotis savo informacija būdami bet kur, bet kuriuo metu ir bet kokiu prie interneto prijungtu įrenginiu. Be to, jie nori, kad ši prieiga būtų paprasta, – teigė HP Europos, Afrikos ir Artimųjų Rytų regiono Spausdinimo ir asmeninių sistemų grupės vartotojiškų gaminių direktorius Louis Perrin. – „HP SlateBook x2“ yra naujausias pavyzdys mūsų įsipareigojimo tobulinti naudojimosi kompiuteriu potyrius, suteikiant lanksčias ir klientams būtinas galimybes, užtikrinančias jų produktyvumą namuose, biure ar esant kelyje“.

„HP SlateBook x2“papildo HP hibridinių kompiuterių krepšelį, kuriame yra apdovanojimų pelnęs „HP ENVY x2“. Be to, kartu su „HP Slate7“, jis sutvirtina HP pastangas siūlant prieigą prie „Google“ paslaugų ir kelias operacines sistemas.

Lengvas ir elegantiškas, planšetės mobilumą ir nešiojamojo kompiuterio produktyvumą derinantis „HP SlateBook x2“vartotojų rankose gali labai paprastai virsti iš pramogų įrenginio į darbinį. Elektromagnetinė ekrano ir bazės jungtis, dviguba akumuliatorių sistema – vienas akumuliatorius bazėje, kitas – planšetėje, suteikia galimybę nešiojamąjį kompiuterį nuimant ekraną paversti planšetiniu ir atvirkščiai, nepertraukiant darbo, neišjungiant kompiuterio.

Kad vartotojams nereikėtų funkcionalumo aukoti dėl mobilumo, „HP SlateBook x2“ naudojama „Android Jelly Bean 4.2“ operacinės sistemos versija, kartu su tokiomis „Google“ paslaugomis, kaip „Google Now“, „Google“ paieška, „Gmail“, „YouTube“, „Google Drive“, „Google+ Hangout“, skirta keliems žmonėms vienu metu kalbėtis per internetą matant vienas kitą, bei „Google Play“, suteikiančia prieiga prie programėlių ir skaitmeninio turinio.

25,65 cm (10,1 colio) didelės raiškos lietimui jautrus ekranas perteikia kokybišką ir ryškų vaizdą, tikslias spalvas bei sumažina atspindžius. „SlateBook x2“ yra iki 32 GB talpos „eMMC“ saugykla, „DTS Sound+ Solution“ sistema nuotraukų, filmų peržiūrai ir muzikai klausytis.

Išskirtinė HP spausdinimo funkcija suteikia galimybes vartotojams spausdinti tiesiogiai iš daugelio programų.

Savo naujus kompiuterius HP papildo rinkiniu išskirtinių sprendimų ir paslaugų, kurie suteikia visą pluoštą paprastų ir patogių priemonių bei išteklių, padedančių klientams išnaudoti visas HP siūlomas galimybes. Klientai gali papildyti standartinę garantiją įsigydami „HP Care Pack“ skirtą „HP SlateBook x2“, kuris padės išvengti netikėtų išlaidų, susijusių su galimu remontu ar įrenginio pakeitimu.

Kaina ir prekybos pradžia

„HP SlateBook x2“ numatoma pradėti prekiauti Europoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose 2013 m. birželio mėnesį. Jo pradinė kaina sieks 1584 litus.

Daugiau informacijos apie „HP SlateBook x2“ galima surasti www.hp.com/x2 tinklalapyje

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)