„Intel“ teigia, jog „Haswell“ procesorius naudojantys nešiojamieji veiks iki 50% ilgiau  (0)

Kodiniu vardu visiems gerai žinomi kompanijos „Intel“ procesoriai „Haswell“ pasirodys jau kito mėnesio pradžioje. Daugelis pagrindinių plokščių gamintojų jau parodė savo paruoštus sprendimus staliniams kompiuteriams, bet „Haswell“ šturmuos ir nešiojamuosius kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Intel“ prakalbo apie nešiojamuosius kompiuterius ir teigė, jog bus galima išvysti net iki 50% ilgesnį jų veikimą, lyginant su „Ivy Bridge“ sistemomis. Nors nebuvo nurodyta, kuri nešiojamųjų klasė sulauks apie 40-50% ilgesnio veikimo su baterija, mes spėjame, jog tai - „ultrabook‘ai“.

Žvelgiant giliau į „Haswell“ lustus skirtus nešiojamiesiems pastebėsime, jog šie yra 10W ar mažesnėse ribose, kai dabartiniuose „ultrabook‘uose“ esantys „Ivy Bridge“ reikalauja 17W. Štai „Asus Zenbook Prime UX31A” gali veikti iki 7.5 valandų, o su „Haswell“ veiks bent iki 11.5 valandų.

Žinoma, iki 50% ilgesnis veikimas yra sumodeliuotas geriausiu „Intel“ scenarijumi, tačiau nors ir sumažinus šį skaičių, aukštos klasės „ultrabook‘ai“ vis tiek turėtų su baterija veikti apie 10 valandų. O dešimt valandų 13.3 colio dydžio, „Full HD“ raišką turinčiam nešiojamajam yra tikrai daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)