iPad mini 2 gali užsilaikyti iki lapkričio mėnesio  (0)

Iki šiol buvo manoma, kad antros kartos iPad mini pasirodys kartu su planšetiniu kompiuteriu iPad 5, t.y. anonsas įvyks rugsėjo ar spalio mėnesį. Masinė antros kartos iPad mini gamyba ką tik prasidėjo, taigi galima kalbėti apie atsargų sandėliuose kaupimą, kad būtų patenkinta milžiniška prieškalėdinė paklausa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nerimąstingos naujienos pasiekė iš Taivano. Puslapis DigiTimes praneša, kad kompanija Apple ketina užlaikyti iPad mini 2 debiutą rinkoje iki šių metų lapkričio mėnesio.

Iš tikėtinų priežasčių įvardijami du faktoriai. Pirma, Apple po truputį praranda pelną, o iPad mini nėra jau toks naudingas dėl savo gana didelės savikainos. Tikėtina, kad kompanija iš pradžių nori užsidirbti iš daug pelningesnio iPad 5.

Antra galima priežastis – tai tam tikrų komplektuojančių dalių tiekimas ne tokiomis apimtis, kokių Apple norėtų. Komponentų deficitas gali pavėlinti antros kartos iPad mini debiutą, taigi gamintojas gali užlaikyti anonsą, kol situacija su tiekimu normalizuosis.

Nenorintys tiek laukti, kad ir dabar gali įsigyti pirmosios kartos Apple iPad mini - čia galite peržiūrėti planšetinio kompiuterio kainas ir parametrus.

Planšetinis kompiuteris iPad 5 turėtų gauti siauresnį rėmelį aplink ekraną, svoris sumažės apie 20-30%. Penktos kartos iPad gamyba prasidės liepos – rugpjūčio mėnesį, o per III ketvirtį bus išleista 5 mln. egzempliorių.

Jei gandai dėl atnaujinto iPad mini užlaikymo pasiteisins, Apple per visus metus galėtų išleisti mažiau nei 80-100 mln. planšetinių kompiuterių. Buvo tikimasi, kad apie 35% visų planšetinių kompiuterių sudarys abiejų kartų iPad mini, tačiau dabar ši proporcija gali pasikeisti.

FACEIT.LT - IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: