„Grand Theft Auto V“ bus galimybė daug ką tobulinti, žymiai pagerinta kovos sistema  (9)

Iškart po oficialaus „Grand Theft Auto V“ žaidimo filmuko, kuriame buvo demonstruojamas tikras žaidimas, pasirodymo, įtakingas žaidimų žurnalas „GameInformer“ pranešė naujos, papildytos informacijos apie žaidimą, kuri serijos fanų buvo sutikta ganėtinai palankiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidėjai, kurie tiesiog peržiūrėjo filmuką, o ne jį „narstė“ kadras po kadro, turėtų žinoti, jog „Rockstar“ daug padirbėjo prie kovos sistemos. Atsirado naujos animacijos, naujas taikymasis ir kameros galimybės. „GameInformer“ rašo, kad „Grand Theft Auto V“ kovos sistema yra geriausia tai, ką matėme „Grand Theft Auto IV“, „Red Dead Redemption“ bei „Max Payne 3”. Serijos fanai nebus šokiruoti kardinaliomis naujovėmis, bet skirtumą pajus iškarto.

Kalbant apie galimybę žaisti už kitą žaidėją toje pačioje misijoje, ji išpildyta gerai, tačiau „Rockstar“ čia nusprendė pridėti papildomų dalykėlių. Kuriozinių situacijų bus, ir daug, tad šį kartą bus paprasčiau slėptis už uždangos. Bus net galimybė greitai įšokti į automobilį.

„Grand Theft Auto V“ leis daug ką tobulinti. Pradedant mašinomis ir net baigiant veikėjo kūnu. Tai mes jau matėme „Grand Theft Auto: San Andreas“, o šie žaidimai turi bendrą bruožą - tą patį „Los Santos“ miestą. Naujausioje žaidimo dalyje be jau minėtų mašinos patobulinimų ir kūno gražinimo, tobulinti galėsime ir ginklus. Padidinti jų dėtuvę, uždėti optinį taikiklį ir panašiai.

Deja, tačiau ir „GameInformer” nieko konkretaus nepranešė apie daugelio žaidėjų režimą, apie kurį vieną ar kitą šios vasaros dieną turėtumėme sužinoti daugiau. Mes, tuo tarpu, galime priminti, kad žaidimas pasirodys „Xbox 360” ir „PlayStation 3” platformoms rugsėjo 17 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (9)