„iPhone“ telefonas apkaltintas dėl merginos mirties  (14)

23 metų merginos artimieji iš šiaurės vakarų Kinijos Sindziango autonominio vieneto tikina, kad mergina mirė nuo elektros srovės, kurią sukėlė jos „iPhone“ telefonas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-07-15 „iPhone“ telefonas apkaltintas dėl merginos mirties  (14)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyresnioji aukos sesuo Ma Arial socialiniame tinklapyje „Sina Weibo“ paskelbė, kad jos seserį nutrenkė elektra, kai ji atsiliepė į skambutį, o jos „iPhone“ tuo metu krovėsi. „Aš tikiu, kad „Apple“ pateiks paaiškinimą. Aš taip pat tikiuosi, kad kiti susilaikys nuo mobiliojo telefono naudojimosi tuomet, kai jis kraunasi“ - savo įraše teigia vyresnioji sesė.

Įrašas tapo labai populiarus internete. Jis yra persiunčiamas daugeliui asmenų įspėjant nesinaudoti mobiliuoju telefonu, kai jis yra įjungtas į elektros tinklą.

Merginos tėvas Ma Guanghui, patvirtino, kad jo dukterį nutrenkė elektra, teigdamas, kad jos kūnas turi žuvimo nuo elektros srovės požymių.

Žuvusi mergina dirbo stiuardese „China Southern Airlines“ bendrovėje. Tiesa, ji neseniai išėjo iš darbo.

Vietinė policija patvirtino, kad Ma Arial mirė nuo elektros srovės, bet jie dar nepatvirtino, kad mirtį sukėlė mobilusis telefonas.

„Apple“ atstovai sekmadienį išplatino pareiškimą, kad atliks išsamų tyrimą ir taip pat, bendradarbiaus su policija bei išreiškė užuojautą merginos šeimai.

Vietinė policija teigė, kad ji vis dar tiria šį nelaimingą įvykį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(8)
(0)
(1)

Komentarai (14)