Apple ištaisė MacBook Air problemas su tinklu, ekranu ir garsu  (1)

Naujųjų Apple nešiojamų kompiuterių MacBook Air savininkai jau kurį laiką skundžiasi, kad nuolat susiduria su keliomis nedidelėmis, tačiau nemaloniomis problemomis. Iš pradžių pasirodė pranešimai, kad nešiojami kompiuteriai nuolat praranda ryšį su Wi-Fi tinklais, vėliau atsirado problemų su ekrano mirgėjimu ir garso lygio nuolatiniais svyravimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija Apple ilgai nelaukė ir pranešė, kad vartotojams jau yra prieinamas atitinkamas programinės įrangos atnaujinimas, kuris turėtų išspręsti anksčiau išvardintas MacBook Air savininkus kankinusias problemas.

Išleistą atnaujinimą „MacBook Air (Mid 2013) Software Update 1.0“ rekomenduojama įdiegti į tuos MacBook Air modelius, kurie buvo išleisti 2013 metų viduryje. Gamintojo teigimu, atnaujinimas ištaisys klaidą, kai tam tikrais atvejais nestabiliai veikdavo Wi-Fi ryšys, taip pat nesklandumus, dirbant su Adobe Photoshop, kuri retkarčiais galėdavo sukelti ekrano mirgėjimą, galiausiai panaikinta klaida, dėl kurios garso lygis filmuose dėl neaiškių priežasčių svyruodavo.

Atnaujinimo dydis – 3,35 MB, jis prieinamas visiems operacinės sistemos Mac OS X 10.8.4 (versija 12E3067) turėtojams. Kaip jau tapo įprasta, programinės įrangos atnaujinimą galima gauti per Mac App Store arba iš Apple techninio palaikymo puslapio.

Čia galite susipažinti su MacBook Air kompiuterių asortimentu, techninėmis charakteristikomis ir lietuviškomis kainomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: