Pressy sugrąžins Android telefonams fizinį mygtuką (Video)  (1)

Dauguma šiuolaikinių Android išmaniųjų telefonų vis dažniau netenka fizinių mygtukų, kurie dažnai pakeičiami sensoriniais. Žmonėms sunku be jų. Ką gi daryti? Pasirodo, kad bent jau vieną tokį mygtuką vis tik galima grąžinti net ir šiuolaikiniams Android telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projektas Pressy, kurio realizacijai kūrėjai renka pinigus puslapyje Kickstarter, jau gavo $133 000, nors pradinis tikslas buvo vos $40 000. Idėja gana paprasta – naudoti standartinį 3,5 mm ausinių lizdą kaip bazę, kurią išnaudos specialiai programuojamas mygtukas.

Kai tik Pressy yra įkištas į lizdą, mygtukas gali atlikti visą eilę funkcijų. Pavyzdžiui, jis gali aktyvuoti kameros aplikaciją, įrašinėti balsą, atidaryti nustatymus, įjungti žibintuvėlį ir daug ką kita.

Kiekvienas veiksmas aprašomas, pasitelkus specialią aplikaciją. Be to, mygtukas gali atlikti įvairias funkcijas, nes sugeba atpažinti dvigubą arba trigubą paspaudimą.

Tie, kas paaukojo $17, galės gauti tiek mygtuką, tiek ir programinę įrangą, tuo tarpu kas kūrėjams davė visus $45, gali tikėtis, kad mygtukas Pressy juos pasieks paauksuotas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (1)