Kiek JAV kainuotų 90 dienų karas su Sirija?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nondescript 2013-09-06 18:07
Jau čia laukia visi to karo, kaip kokių krepšinio varžybų, dar galėtų kokioj Siemens arenoj tiesiogioai transliuot ir pardavinėt bilietus
dzedajus! ;D 2013-09-06 19:56
Tikra idiokratija. Viska sugriaus, nužudys dešimtis tūkstančių žmonių ir kas tada bus kai sukilėliai užims valdžią? Dėdė Semas paviešės Sirijoje kol visi pradės gyventi kaip rojuje? Šiuo atveju jau geriau palikti stabilesnę valdžią. Esu tikras jog žmonės badaus, sirgs ir gyvens dar blogiau negu, kad prieš JAV precendento neturinčio įsiveržimo ir po visko, jei dar sulauksim karo pabaigos, situacija ko gero nepagerės dar 5-10 metus. Tokie JAV išsišokimai su savo galios demonstravimu ir "pas ką didesnis pimpalas" varžybose tik ir kursto visame pasaulyje neapykanta tada tik galvoji, kad kas numestu kelis milijonus tonu bombų ant JAV, kad sulyginti juos su šūdu. Aišku bėda politikuose, kurie kasdien plauna smegenis su patriotiškumu ir didybe savo vargšams piliečiams.
Evil Goku 2013-09-06 20:10
nondescript 2013-09-06 21:10
Svarbiausia, kad dabar puls vien dėl to, nes jei nepultų JAV grasinimai atrodytų nerimti, kažkoks mažų vaikų žaidimas prasideda, atrodo gyvenam civilizuotais laikais, o galiausiai prieinam prie tokių vaikiškų išvadų, galėtų jau ir paaukot savo principus jei taip rūpi vargšai žmonės, o juokingiausia tai rusų politikų pranešimus paskaičius, jog jei puls Siriją okupuos baltijos valstybes, ir taip šneka suauge rimti valdžios vyrai... čia jau ne politinė provokacija, o intelekto stoka man atrodo, apie Sirija išvis nešneku, turbūt patys sukilėliai nebežino už ką kovoja.
immortallt 2013-09-06 21:58
nondescript, iš tos kalbos panašu ne kad okupuos, o išsgrodins tokį kraterį Baltijos šalyse, kad Baltijos jūra pasislinks iki Baltarusijos ir Rusijos sienos... Kas dėl Sirijos, sudėtingas atvejis neįsigilinus...
Donattello 2013-09-06 22:12
Tai kad puikiai visi žino, kad Siriją palaikys libanas ir Iranas. Bet čia matyt to ir siekiama.
nondescript 2013-09-06 22:27
O yra dar kitokių motyvų pulti Siriją? Ar aplamai JAV siekia kažkokios naudos, ar tik nori neprarast įvaizdžio ir supažindint arabus su demokratija? Šiaip per daug nesigilinau be to ką matau per žinias ir perskaitau naujienų portaluose.
rimasD 2013-09-06 22:58
Yra šaudmenų, kurių galiojimo laikas baigiasi, ir juos reikia netrukus sunaikinti, taigi gali kainuoti daug pigiau. Tačiau neaišku, ar bus naudos.
punktyras 2013-09-06 23:49
Dabar keliais oro smūgiais nubaus Asado režimą – chemginklas blogai. Al Qaedos remiami sukilėliai paims valdžią, o tada jau JAV ramia širdimi galės užpulti Siriją – karo su terorizmu pabaigos niekas nepaskelbė. Tuo pačiu smūgis Rusijai – Sirija ginklus pirks nebe iš jos, taigi ir ryšiai bei įtaka susilpnės. O ateityje Sirija labai neblogas placdarmas kare su Iranu, kuriančiu branduolinį ginklą, ir patogu ginti branduolinio ginklo „neturintį“ Izraelį.
Arns 2013-09-07 00:01
deja paskelbti bombardavimą lengviau nei įvesti kariuomenę, o kol kas JAV net dėl lengvojo dalyko negauna šanso. O kovai su Iranu, reiktu vėl okupuoti Iraką. Pastarasis nė už ką neleis naudoti savo teritorijos kaip bazės ar bent oro kolidoriumi (ir tą jau senai deklaravo naujoji valdžia)