Pasaulį išvydo operacinė sistema „iOS 7“, kurioje pažadėta daugiausia naujovių nuo „iPhone“ pasirodymo meto  (8)

Trečiadienį kompanija „Apple“ išleido į pasaulį „iOS 7“ – naująją operacinę sistemą savo mobiliesiems įrenginiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimybę atnaujinti savo mobiliųjų įrenginių operacinę sistemą jau turi ir Lietuvos gyventojai. Lietuviams ji tapo pasiekiama apie 21 valandą.

Naujoji operacinė sistema skirta išmaniesiems telefonams „iPhone“ 4, 4s ir 5, planšetiniams kompiuteriams „iPad“ 2, 3, 4 ir „Mini“ bei penktosios kartos grotuvams „iPod Touch“. Atnaujinimas „sveria“ per 700 MB. Įrenginius galima atnaujinti tiek naudojantis „Wi-Fi“ ryšiu, tiek ir kompiuteriu su programa „iTunes“.

Dėl padidėjusios apkrovos pirmosiomis valandomis vartotojai gali susidurti klaidomis ir kitais sunkumais.

„Apple“ vadina „iOS 7“ „didžiausiu „iOS“ atnaujinimu nuo pat „iPhone“ pasirodymo meto“. Pakito operacinės sistemos išvaizda, buvo pakeisti šriftai ir piktogramos, atsirado naujų grafinių efektų.

Tarp naujų „iOS 7“ funkcijų dabar bus protokolo „AirDrop“, leisiančio keistis duomenimis per „Wi-Fi“ ryšį, užtikrinimas. „Apple“ taip pat patobulino daugiaprogramį veikimą, atnaujino naršyklę „Safari“ ir kai kurias kitas programas.

Ne visos naujovės veiks su visais „Apple“ įrenginiais. Dalis atnaujinimų ar funkcijų liks neprieinamos senesniems prietaisams. Čia galite rasti įrenginių ir funkcijų suderinamumo lentelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: