„Apple“ ruošia išlenktus telefonus su spaudimo jutikliais  (17)

Bendrovė „Apple“ kuria naujus išmaniųjų telefonų modelius su lenktais ekranais ir juose įdiegtų spaudimo jutiklių rinkiniais. Šie telefonai rinką turėtų pasiekti antrąjį 2014 m. pusmetį, pranešė „CNet News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienų agentūros „Bloomberg“ šaltinių teigimu, du nauji „Apple“ išmanieji telefonai turės 4,7 ir 5,5 colių (apie 12 ir 14 cm) įstrižainės ekranus, išlenktus pakraščių pusėn. Ekranuose įmontuoti spaudimo jutikliai leis telefonui fiksuoti jėgos, kai vartotojas liečia ekrano paviršių, stiprumą.

Informuoti šaltiniai, susiję su „Apple“, tvirtina, kad naujieji telefonų modeliai vis dar yra kūrimo etape, ir „Apple“ dar nėra galutinai apsisprendusi, papildyti jais „iPhone“ seriją ar ne. Tačiau jei bendrovės vadovybės sprendimas bus teigiamas, naujieji telefonai greičiausiai bus pateikti rinkai trečiąjį kitų metų ketvirtį, sakoma pranešime.

Kito šaltinio teigimu, „Apple“ nespės įdiegti spaudimo jutiklių į artimiausią „iPhone“ modelį, todėl naujoji technologija veikiausiai bus pradėta naudoti vėlesnės kartos modeliuose.

„Apple“ visada bando naujas idėjas siekdama padidinti savo elektronikos gaminių funkcionalumą. Savo laiku „iPhone“ tapo tikru proveržiu mobiliųjų telefonų dizaino srityje, nes jo jutiklinis ekranas, pagamintas naudojant Taivano bendrovės „TPK Holding“ technologiją, pasirodė esantis greitesnis ir jautresnis už analogiškus konkurentų gaminius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(10)
(0)
(1)

Komentarai (17)