Mobilieji operatoriai toliau pešasi dėl vartotojų: paskelbtos pigaus interneto kalėdinės akcijos  (9)

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ plano „Laisvė“ vartotojai sulaukė naujo pasiūlymo. Jie gaus 1,5 gigabaito duomenų vos už 3 litus per mėnesį. Kaip ir iki šiol jie galės skambinti ir rašyti SMS neribotai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jau tapo tradicija, kad artėjant Kalėdoms žmonės vis dažniau sveikina savo artimuosius, draugus ir kolegas skambučiais ir žinutėmis. Pastaraisiais metais vis dažniau bendraujama ir mobiliuoju internetu, todėl neriboto plano vartotojams suteikiame daug interneto už simbolinę kainą. Tam, kad galėtų sveikinti ir linkėti nesivaržydami“, – sako „Bitės“ rinkodaros direktorius Pranas Kuisys.

„Bitė“ pirmoji Lietuvos mobiliojo ryšio vartotojams pristatė neribotų pokalbių ir žinučių planą „Laisvė“, kurio kaina 22 litai per mėnesį. Pasak P. Kuisio, „Bitės“ neribotų pokalbių planas „Laisvė“ rinkoje padarė reikšmingą įtaką – kainos skirtumo nebeliko, tad vartotojai nuo šiol gali rinktis geriausią aptarnavimą ir kokybę.

Reguodama į „Bitės“ naujieną, „Tele2“ pranešė keičianti savo planą „Pigiau“. Pasak Andriaus Baranausko, bendrovės atstovo, 1 GB, pasirinkus neribotų pokalbių planą „Pigiau“, nieko nekainuos. Nors dar praėjusią savaitę bendrovė pranešė, kad šis planas su 1 GB kainuos 22 Lt. Tačiau dabar bendrovė paliko pradinę plano kainą - 21 Lt. Pabrėžiama, kad šį pasiūlymą bus galima pasirinkti ribotą laiką, bet jis galios visą laiką, kol bus naudojamasi šiuo planu.

Anksčiau bendrovė skelbė, kad papildomas 1 GB galios tik vienerius metus. Vėliau vartotojas būtų galėjęs pasirinkti iš tuo metu rinkoje esančių planų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (9)