LG ruošia planšetinį kompiuterį su Windows 8.1  (0)

Kompanija LG jau patvirtino apie savo ketinimus sugrįžti į planšetinių kompiuterių rinką. Debiutiniu produktu turi tapti modelis LG G Pad 8.3, gausiantis operacinę sistemą Android. Vis tik puslapis Fudzilla tvirtina, jog LG užsiims ne tik Android planšetėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nutekinta informacija iš Indijos muitinės duomenų bazės rodo, jog korėjiečių kompanija ruošia kelis 11T serijos planšetinių kompiuterių prototipus. Pastarieji gaus operacinę sistemą Windows 8.1 – platforma, kurią anksčiau LG kritikavo kaip nepadedančią stimuliuoti kompiuterių pardavimų.

Abu planšetiniai kompiuteriai turi procesorius Intel Atom Z3770 ir Z3740, priklausančius Bay Trail (Silvermont architektūra) platformai. Apie kitas planšetinių kompiuterių technines specifikacijas ir naudojamus ekranus, deja, nieko nepranešama.

Atsižvelgiant į bendra Windows 8/8.1 planšetinių kompiuterių gamintojų praktišką, LG naujokai turėtų gauti prijungiamą klaviatūrą arba kažkokiu kitokiu būdu transformuotis į nešiojamą kompiuterį.

Be to, kompanija LG ruošiasi anonsuoti hibridinį įrenginį, kuris gaus procesorių Intel Core i5-4200U su Haswell architektūra. Sprendžiant iš turimos informacijos, Intel pavyko įgyti korėjiečių gamintojo pasitikėjimą. Kokiais svertais naudojosi Microsoft, bandydama įtikinti LG naudoti operacinę sistemą Windows, kol kas sunku pasakyti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)