Seagate parodė Android planšetę su 500 GB kietu disku  (2)

Parodoje CES 2014 buvo demonstruojama iš tiesų daug įdomių planšetinių kompiuterių, tačiau šis išties skiriasi nuo dabar rinkoje esančių standartinių modelių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad duomenų kaupiklių gamintojas Seagate planuoja įšokti į nuvažiuojantį mobilių įrenginių traukinį. Parodoje CES 2014 buvo demonstruojamas planšetinis kompiuteris, kuris turėtų ne tik ploną korpusą, tačiau ir įprastą 500 GB talpos kietą diską. Etaloninis modelis gavo naujausią Seagate mobilų kietą diską su 5 mm storio korpusu. Šaltinio teigimu, šalia minėto HDD kompanija išleis ir naują hibridinį kaupiklį (SSHD), kuris apjungs NAND Flash atmintį su magnetinėmis plokštelėmis tame pačiame penkių milimetrų korpuse.

Ekspertai pastebi, kad planšetiniai kompiuteriai su tradiciniu kietu disku turės nemažą minusą – HDD viduje užims nemažai vietos, kurią galėtų užimti didesnės talpos baterija. Tai neleis gamintojams didinti autonominio darbo laiko, nors šis aspektas mobiliems įrenginiams yra vienas svarbiausių.

Remiantis informacija, pateikiama puslapio Tweaktown, kompanijos Seagate planšetė naudoja operacinę sistemą Android 4.4 KitKat. Kartu žurnalistai pastebėjo, kad etaloninis modelis yra labai lengvas, ypač atsižvelgiant į planšetės turinį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (2)