Įkvepianti sėkmė: GTA 5 kartu su NBA 2K14 kūrėjams atnešė $1,86 mlrd. grynojo pelno  (7)

Žaidimų portalas Eurogamer praneša, kad leidėjas Take-Two atsiskaitė už savo veiklą paskutiniame ketvirtyje. Iš jos tapo aišku, kad per 4,5 mėnesio buvo parduota 32,5 mln. žaidimo Grand Theft Auto V kopijų. Tiesa, pardavimų augimas, lyginant su praėjusių metų lapkričio mėnesiu, buvo nežymus – „tik“ 3,5 mln. kopijų per 3 mėnesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po leidėjo veiklos ataskaitos paskelbimo žaidimų gerbėjai taip ir negavo atsakymo, ar ažiotažas, susijęs su PC platformai skirta GTA V versija, taps realybe. Kai kas netgi klausia, ar labai jau reikalinga PC versija, jei stebimi įspūdingi konsolinių versijų pardavimai? Tradicija rodo, kad GTA V (PC) reikalingas: tokios versijos reikalauja mažiausiai 0,6 mln. žaidėjų.

Beje, apie PC versijos anonsą. Gandai apie tai pasirodo jei ne kiekvieną dieną, tai tikrai kas savaitę. To paties šaltinio teigimu, leidėjas Take-Two pareiškė, jog jie šiuo metu negali nieko pasakyti apie GTA V pasirodymą PC ir naujos kartos konsolėse Xbox One ir Playstation 4. Gandai kalba apie debiutą kovo mėnesį.

Ketvirčio ataskaitoje Take-Two nurodė, kad pavyko realizuoti daugiau nei 5 mln. NBA 2K14 kopijų. Tai leido kompanijai gauti $1,86 mlrd. grynojo pelno. Palyginimui: praėjusiais finansiniais metais buvo gauta $415 mln. gryno pelno.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (7)