8 ratus, vonią bagažinėje ir kepsninę po variklio gaubtu turintis „Cadillac Eldorado“  (0)

Automobilių aukcione „Shannon“ pardavinėjamas išskirtinis „Cadillac Eldorado“ modelis. Netradicinės išvaizdos automobilis turi net 8 ratus ir įvairių privalumų, skirtų turiningam laiko leidimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pokyčiai laukė Australijoje

Teksaso valstijoje registruotas „Eldorado“ į aukcioną pateko po to, kai atsidūrė Australijoje. Savo gimtinę palikęs kaip standartinis modelis, Australijoje automobilis virto tikru šedevru. 1977-aisiais pagamintas automobilis varomas V formos, 8 cilindrų, 180 arklio galių varikliu, tačiau tai dar nėra pati įdomiausia informacija apie automobilį. 1980-aisiais „Eldorado“ buvo pradėtas versti į aštuonratį modelį. Entuziastai perdarė automobilio vairavimo sistemą ir sukūrė keturis vairuojamus ratus priekyje.

Įmontavo vonią ir kepsninę

1999-aisiais „Cadillac“ persikėlė į Melburną, kur buvo sprendžiama, kaip aštuonių ratų automobilį padaryti dar labiau išsiskiriantį iš minios. Tarp galinio stiklo ir automobilio bagažinės idėjų nestokoję meistrai sumontavo dviem žmonėms skirtą vonią. Tuščioje ertmėje po variklio gaubtu, tarp radiatoriaus ir variklio buvo sumontuota kepsninė. Automobilio bagažinėje slepiasi viskio baras, yra sumontuotas orinis garso signalas, išmetimo sistemai garso priduoda šeši išmetamieji vamzdžiai. Po tokių automobilio perdarymų Austalijoje automobilis vis dar papuoštas Teksaso valstijos numerių lentele. Amerikietiški numeriai palikti vien tam, jog tokios automobilio modifikacijos, kokios buvo daromos su „Eldorado“, Australijoje registruotiems automobiliams uždraustos.

Parduodamas aukcione

„SPA car“ automobiliu vadinamą „Eldorado“ galima įsigyti aukcione. Pradinė jo kaina beveik 74 tūkstančiai skaičiuojant litais. „Shannon“ aukcionas, kuriame bus parduodamas „Eldorado“, įvyks vasaro 17-ą dieną.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)