LG oficialiai pristatė planšetofoną G Pro 2  (0)

Kompanija LG pristatė planšetofoną G Pro 2. Pastarasis gavo ne tik naujausią Google mobilią operacinę sistemą Android 4.4 KitKat, tačiau ir galimybę filmuoti 4K (Ultra HD) režimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG G Pro 2 aparatinės dalies „širdį“ sudaro 4 branduolių 2,2 GHz dažniu veikiantis procesorius Qualcomm Snapdragon 800 su integruota grafika Adreno 330. Įdiegta 3 GB operatyvios atminties, 32 GB duomenų kaupiklis, microSD kortelės lizdas.

Iš bevielio ryšio adapterių prieinami Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, NFC, microUSB sąsaja, 1 W galingumo Hi-Fi Sound garso posistemė, taip pat visa eilė tradiciškai išmaniuosiuose telefonuose sutinkamų sensorių (giroskopas, akselerometras ir kiti).

Planšetofonas turi 5,9“ įstrižainės Full HD (1920 x 1080) IPS ekraną (pirmos kartos modelis turi 5.5″ Full HD ekraną). Kaip ir dabartinio flagmano LG G2 atveju, G Pro 2 turi gana plonus rėmelius iš ekrano šonų – vos 3,3 mm.

Viena iš įdomesnių naujoko funkcijų yra režimas Mini View: jis leidžia vaizdą sumažinti iki 3,4“ – 4,7“ matmenų tam, kad būtų galima patogiai viską valdyti viena ranka.

LG G Pro 2 gavo kelias kameras: priekinė – 2,1 megapikselių, pagrindinė – 13 megapikselių su LED blykste ir optine stabilizavimo sistema OIS+. Pastaroji gali filmuoti Ultra HD (3840 x 2160) kokybės vaizdinę medžiagą.

Išmaniajame telefone realizuota sistema Knock Code, kuri leidžia atblokuoti mobilų įrenginį, atsižvelgiant į stuktelėjimų per ekraną kiekį (nuo dviejų iki aštuonių kartų). Režimas Content Lock leidžia nustatyti slaptažodį tam tikriems failams, multimedia medžiagai arba parašytoms žymoms.

Planšetofonas palaiko tokius mobiliojo ryšio standartus, kaip HSPA+ ir 4G LTE. Už maitinimą atsakingas 3200 mAh akumuliatorius (reikia tikėtis, kad jo užteks gana galingai sistemai su gana dideliu ekranu). Korpuso storis – 8,3 mm, svoris – 172 gramai.

Deja, apie kainą ir debiuto laikotarpį gamintojas nepranešė, tačiau reikia manyti, kad naujokas užims dabartinį G Pro vietą (šis dabar kainuoja apie 1500 lt), taigi kaina turėtų skirtis nežymiai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)