Sony pademonstravo išmaniųjų akinių prototipą (Video)  (0)

Praėjusią savaitę, praneša puslapis Computerworld, kompanija Sony viename iš industrinių renginių pademonstravo savo firminių „išmaniųjų“ akinių prototipą su gana paprastu ir aiškiu pavadinimu SmartEyeglass.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunku pasakyti, ar japonų prekinio ženklo gerbėjus tai nuliūdins, tačiau mobilus įrenginys aprūpintas valdymo bloku, kuris prie akinių prijungtas su laidais. Antra vertus, bendravimas su išmaniuoju telefonu vyksta per bevielę sąsają Bluetooth, o ir pati akinių aplikacija veikia išmaniajame telefone.

Visa tai atrodo gana neįprastai, juo labiau, kad tekstas ir simboliai akinių linzėse atkuriami juodai balti. Akiniai turi kamerą, mikrofoną, giroskopą, akselerometrą, kompasą ir apšvietimo daviklį. Šalia Bluetooth 3.0 įdiegta ir Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Gamintojas kaip akinių naudojimo pavyzdį įvardino išplaukiančius pasufleravimus, kurie skirti futbolo sirgaliams ir oro uostose esantiems keleiviams. Kūrėjams kompanijos Sony ruošiami akiniai bus platinami kartu su visa reikiama programine įranga. Kada akiniai pasirodys prekyboje, šiuo metu nežinoma.

)

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)