Sony ruošia virtualios realybės įrenginį, skirtą PlayStation 4  (0)

Paskutiniu metu vis dažniau kalbama apie virtualios realybės technologijas. Pavyzdžiui, kompanija Oculus VR jau turi produktą Oculus Rift, kuris vis labiau populiarėja tarp žaidimų kūrėjų. Į virtualią realybę palankiai žiūri Valve, taip pat Electronic Arts – vienas didžiausių pasaulyje žaidimų leidėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu tai, kad virtualios realybės technologijos bus prieinamos ir naujos kartos žaidimų konsolei Playstation 4, praneša puslapis Edge. Būsimame renginyje GDC 2014 kompanija Sony ruošiasi anonsuoti įrenginį, kurio charakteristikos, anot šaltinio, visa galva lenkia Oculus Rift.

Beje, Sony jau siūlo virtualios realybės sprendimų. 2013 m. spalio mėnesį kompanija leido vartotojams rezervuoti modelį HMZ-T3W, kuris du organinių diodų pagrindu sukurtus ekranus su 1280 x 720 taškų raiška ir stereo garsiakalbius.

Dabar kompanijai Sony belieka tik pakeisti HMZ-T3W išorinį dizainą ir pridėti suderinamumą su Playstation įrenginiais – ir virtualios realybės šalmas jau paruoštas. Kadangi Sony glaudžiai bendradarbiauja su žaidimų kūrėjais, galima tikėtis, kad greitu metu pamatysime ne vieną projektą su virtualios realybės palaikymu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)